Στο ‘Yes, God, Yes’ η Natalia Dyer ζει τις γεμάτες ένταση αλλαγές της εφηβείας (ΒΙΝΤΕΟ)

Η σταρ του ‘Stranger Things’ εξερευνά με τη σειρά της το ζήτημα της σεξουαλικής αφύπνισης
09 Μαΐου 2020 15:32
Στο ‘Yes, God, Yes’ η Natalia Dyer ζει τις γεμάτες ένταση αλλαγές της εφηβείας (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την κωμωδία-δράμα ενηλικίωσης Yes, God, Yes όπου η σεναριογράφος Karen Maine επιχειρεί να πάρει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός, με τη Natalia Dyer να ηγείται εδώ του cast.

Η πλοκή εκτυλίσσεται αρχές του 2000, εστιάζοντας στην 16χρονη ‘Alice’, ένα κορίτσι που μεγάλωσε τηρώντας αυστηρά τις αρχές του καθολικισμού. Ωστόσο, πάνω στον πυρετό της εφηβείας αρχίζει φυσικά και η ίδια να σκέφτεται ολοένα και πιο πολύ θέματα που σχετίζονται με την σεξουαλική ενεργοποίηση του ατόμου. Βέβαια, η ίδια θα νιώσει κάπως ενοχικά με όλες αυτές τις έντονες επιθυμίες, τις αλλαγές και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που παρατηρεί στον εαυτό της. Προκειμένου λοιπόν, να «εξιλεωθεί» θα γραφτεί σε μία μυστηριώδη θρησκευτική κατασκήνωση για να κατευνάσει κάπως τις ορμές της. Παρόλαυτα, κάτι τέτοιο δεν θα είναι και τόσο εύκολο μιας που εκεί θα γνωρίσει ένα χαριτωμένο αγόρι με το οποίο θα αρχίσει να φλερτάρει ενώ θα ανακαλύψει την αλήθεια που θα την κάνει να αναθεωρήσει τα όσα πίστευε περί ερωτικής πράξης και περί ηθικής.

Στο Yes, God, Yes παίζουν ακόμη οι: Timothy Simons, Wolfgang Novogratz, Francesca Reale, Susan Blackwell, Parker Wierling, Alisha Boe, Christian Adam και η Donna Lynne Champlin.