Στο ‘The King of Staten Island’ ο Pete Davidson αναζητά τι τον εκφράζει στ΄αλήθεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά από καιρό αισθάνεται έτοιμος να αφήσει πίσω του το παρελθόν
08 Μαΐου 2020 16:54
Στο ‘The King of Staten Island’ ο Pete Davidson αναζητά τι τον εκφράζει στ΄αλήθεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη κωμωδία-δράμα The King of Staten Island του Judd Apatow ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Pete Davidson και Dave Sirus, με τον ίδιο τον Davidson να ηγείται του cast.

Η πλοκή εστιάζει στον ‘Scott’ (Davidson) έναν νεαρό που στην ηλικία των επτά ετών έχασε τον πατέρα του ο οποίος δούλευε ως πυροσβέστης. Η μικρότερη αδερφή (Maude Apatow) του ήρωα πηγαίνει στο πανεπιστήμιο, και εκείνος έχοντας φτάσει σχεδόν στα 25 του χρόνια καταλαβαίνει ότι υπάρχει μία στασιμότητα στη ζωή του μέχρι τώρα. Περνάει χρόνο με την παρέα του και διαπιστώνει ότι θέλει πολύ να γίνει tattoo artist αλλά κάτι τέτοιο φαντάζει με άπιαστο όνειρο. Όταν η νοσηλεύτρια μητέρα (Marisa Tomei) του αρχίζει να βγαίνει με έναν άλλον άνδρα (Bill Burr), το γεγονός αυτό θα δώσει το έναυσμα για ένα ντόμινο εξελίξεων που θα υποχρεώσουν τον ‘Scott’ να αντιμετωπίσει πιο αποτελεσματικά την θλίψη για την απώλεια του γονιού του και να επιχειρήσει να προχωρήσει επιτέλους μπροστά.

Παίζουν επιπλέον οι: Steve Buscemi, Bel Powley, Maude Apatow, Pamela Adlon, Jimmy Tatro, Ricky Velez, Moises Arias, Lou Wilson, και ο Kevin Corrigan.

Το The King of Staten Island αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε VOD από τις 12 Ιουνίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: