Στο ‘Think Like a Dog’ ο Gabriel Bateman μπορεί και διαβάζει τη σκέψη του σκύλου του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Και τα πάντα έρχονται πάνω κάτω στο σπιτικό των Megan Fox και Josh Duhamel
06 Μαΐου 2020 16:36
Στο ‘Think Like a Dog’ ο Gabriel Bateman μπορεί και διαβάζει τη σκέψη του σκύλου του! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Lionsgate έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη οικογενειακή κωμωδία-δράμα Think Like a Dog του Gil Junger (10 Things I Hate About You) ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον John J. Strauss, με τους Megan Fox (Transformers movies, Jennifer’s Body), Josh Duhamel (Love Simon, Life as We Know It) και τον Gabriel Bateman (Lights Out, Child’s Play) να ηγούνται του cast.

Η πλοκή εστιάζει στον ‘Oliver’ (Bateman), ένα 12χρονο παιδί-διάνοια το οποίο αγαπάει να ασχολείται με νέες τεχνολογίες και να κατασκευάζει τα δικά του gadget. Μέσα στα πλαίσια λοιπόν, ενός επιστημονικού πειράματος, προχωρά κατά λάθος σε μία ανακάλυψη η οποία του επιτρέπει να επικοινωνεί με τηλεπαθητικό τρόπο με τον σκύλο του, τον ‘Henry’. Το απίθανο αυτό δίδυμο φίλων, αποφασίζει ο καθένας μέσα από την δική του ματιά, να βοηθήσει τον άλλον στην προσπάθειά τους να διαχειριστούν προβλήματα της καθημερινής τους ζωής από εδώ και στο εξής.

Παίζουν επίσης οι: Janet Montgomery (Black Swan, The Space Between Us), Julia Jones (Twilight films, Westworld), Kunal Nayyar (The Big Bang Theory) και ο Bryan Callen (Ride Along, Joker).

To Think Like a Dog αναμένεται να είναι διαθέσιμο σε VOD από τις 9 Ιουνίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: