Στο δράμα ‘Sweetness in the Belly’ κυριαρχεί μία συγκινητική ιστορία επιβίωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Με πρωταγωνίστρια την Dakota Fanning
05 Μαΐου 2020 18:17
Στο δράμα ‘Sweetness in the Belly’ κυριαρχεί μία συγκινητική ιστορία επιβίωσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το δράμα Sweetness in the Belly τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Zeresenay Mehari, με την Laura Phillips να έχει επιμεληθεί το σενάριο αντλώντας υλικό από το αντίστοιχο μυθιστόρημα της Camilla Gibb, με την Dakota Fanning να ηγείται του cast εδώ.

Η πλοκή εστιάζει στη ‘Lilly’ (Dakota Fanning), μία ορφανή νεαρή που εγκαταλείφθηκε από παιδί στην Αφρική. Όταν ξεσπάει εκεί εμφύλιος, η ηρωίδα δραπετεύει από την Αιθιοπία για να ταξιδέψει ως πρόσφυγας στην Αγγλία. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της, γίνεται φίλη με την ‘Amina’ (Wunmi Mosaku), μία άλλη κοπέλα επίσης σε φυγή, και μόλις φτάνουν στον νέο τους προορισμό μαζί ξεκινούν ως αποστολή τους να επανενώσουν άλλους πρόσφυγες με τις οικογένειές τους.

Παίζουν επίσης οι: Kunal Nayyar, Yahya Abdul-Mateen II, Wunmi Mosaku, Gavin Drea, Molly McCann, Peter Bankole, Amerjit Deu, Cleo Sylvestre, David Fawaz, Neelam Bakshi και η Sharon Coade.

To Sweetness in the Belly αναμένεται να διανεμηθεί σε VOD στις 8 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: