Στο ‘The Flood’ ένας πρόσφυγας διηγείται την οδύσσεια του στη Lena Headey (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκείνη θα κρίνει αν όλα όσα πέρασε θα έχουν μία αίσια κατάληξη
01 Μαΐου 2020 18:47
Στο ‘The Flood’ ένας πρόσφυγας διηγείται την οδύσσεια του στη Lena Headey (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούριο trailer για το επερχόμενο δράμα The Flood του Anthony Woodley (Outpost 11, The Carrier), με την Helen Kingston (The Carrier, Googly) να έχει επεξεργαστεί εν προκειμένω το σενάριο, ενώ πρωταγωνιστεί η Lena Headey (Game of Thrones).

Το έργο αφορά την ‘Wendy’ (Lena Headey), υπεύθυνη στην υπηρεσία ασύλου που αναλαμβάνει μία πολύ λεπτή υπόθεση καθώς εξετάζει τις διάφορες αιτήσεις που φτάνουν στα χέρια της για να εγκριθούν ή να απορριφθούν. Εν μέσω της ακρόασης ενός άμεσα ενδιαφερόμενου, του ‘Haile’ (Ivanno Jeremiah), συζητάει μαζί του και προσπαθεί να ελέγξει αν όντως ο ίδιος μιλάει ειλικρινά ή έχει κάποιον άλλον σκοπό που ζητάει άσυλο. Ο άνδρας αυτός της αφηγείται την ριψοκίνδυνη και μακρά πορεία που διήνυσε μέσω θαλάσσης, πέρα ​​από τα σύνορα και κατά τη διάρκεια των επεισοδίων που σημειώθηκαν στον προσφυγικό camp Calais Jungle μέχρι να μεταβεί με ασφάλεια στο Ηνωμένο Βασίλειο. Τώρα πια, ωστόσο χρειάζεται να περάσει το τελευταίο και ακόμη πιο κρίσιμο στάδιο που τον χωρίζει από την ελευθερία.

Το cast συναπαρτίζουν επιπλέον οι: Amira Ghazalla (Carnival Row), Jack Gordon (Northern Soul), Ivanno Jeremiah, Mandip Gill, Jack Gordon, Peter Singh, Arsher Ali και ο Iain Glen.

Το The Flood θα είναι διαθέσιμο σε VOD από σήμερα στις Η.Π.Α. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: