Ναι, ο θρυλικός Ηρακλής της Disney επιστρέφει με live-action ταινία - Στην παραγωγή οι δημιουργοί των Avengers!

Αυτό είναι το νέο project των Russo Brothers
01 Μαΐου 2020 16:22
Ναι, ο θρυλικός Ηρακλής της Disney επιστρέφει με live-action ταινία - Στην παραγωγή οι δημιουργοί των Avengers!

Από το πουθενά έφτασε η είδηση ότι τα αδέρφια Russo που μεταξύ άλλων μας χάρισαν τα Avengers: Infinity War και Avengers: Endgame, θα συμβάλουν στην παραγωγή της live-action ταινίας του Ηρακλή, η οποία θα είναι βασισμένη στην ομώνυμη aminated ταινία της Disney. Ναι! Το φιλμ που αγαπήθηκε πολύ και στη χώρα μας πρόκειται να έρθει στη μεγάλη οθόνη με πραγματικούς ηθοποιούς επί οθόνης αυτή τη φορά και σεναριογράφο τον Dave Callaham (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings, The Expendables).

Η αρχική ταινία είχε κυκλοφορήσει το 1997 από την Disney και ήταν βασισμένη στην ελληνική μυθολογία. Σε αυτή βλέπουμε το νεαρό Ηρακλή, γιο του Δία, να εξορύσσεται από τον Όλυμπο. Καθώς, λοιπόν, φτάνει στη Γη ως ημίθεος διατηρεί ακόμη τη δύναμή του, ενώ παράλληλα μαθαίνει τι εστί… ήρωας.

Το νέο αυτό project βρίσκεται σε πρώιμο στάδιο, ενώ όπως μεταφέρει το THR, δε γνωρίζουμε το cast, τον σκηνοθέτη, αλλά ούτε αν πρόκειται για μιούζικαλ ταινία, μιας και η αρχική είχε απίθανο soundtrack που έγινε μεγάλη επιτυχία από τον Alan Menken. Το μόνο πράγμα που έγινε γνωστό είναι ότι η live-action ταινία προορίζεται για τους κινηματογράφους και δε θα καταφθάσει απευθείας στο Disney Plus, όπως παραδείγματος χάρη η live-action ταινία του The Lady and the Tramp.