Η Lena Headey αποκαλύπτει ποιον ήρωα της Marvel θα ήθελε να… παίξει!

Την απάντηση δεν την περιμένει κανείς
30 Απριλίου 2020 13:00
Η Lena Headey αποκαλύπτει ποιον ήρωα της Marvel θα ήθελε να… παίξει!

Αδιαμφισβήτητα, η καριέρα της Lena Headey απογειώθηκε μέσα από την υποκριτική της στο Game of Thrones ως Cersei Lannister. Η ηθοποιός χάρη στην τηλεοπτική σειρά «φαινόμενο» του HBO απέκτησε πολλούς φανατικούς θαυμαστές για τον εικονικό της ρόλο. Με το GOT πλέον να αποτελεί παρελθόν, η διάσημη ηθοποιός ετοιμάζει τα επόμενα βήματά της και σε μια νέα της συνέντευξη αποκάλυψε ποιον υπερήρωα της Marvel θα ήθελε να παίξει.

Σίγουρα η απάντηση δεν είναι αυτή που περιμένετε, αφού όπως μάθαμε μέσα από το Heroic Hollywood, αν στη σταδιοδρομία της ερχόταν ένας ρόλος υπερήρωα θα ήθελε να υποδυθεί τον… Deadpool. Ναι, καλά διαβάσατε, η Headey δε θα είχε κανένα θέμα να υποδυθεί τον εικονικό χαρακτήρα της Marvel, αλλά όπως λέει η ίδια, έχει ήδη βρεθεί ο κατάλληλος ηθοποιός για το ρόλο. Φυσικά αναφέρεται στον Ryan Reynolds, τον οποίο γνωρίσαμε ως Deadpool μέσα από το X-Men Origins: Wolverine του 2009 και τις ανεξάρτητες ταινίες του χαρακτήρα λίγα χρόνια μετά.

Τέλος, η ίδια είχε αναφερθεί παλιότερα στο φινάλε του Game of Thrones που δίχασε φανατικούς και μη, λέγοντας πως δεν της άρεσε και τόσο το τέλος που δόθηκε από τους δημιουργούς για την Cersei.