Στο ‘Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. The Reverend’ το κοινό έχει τον πρώτο λόγο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκείνο θα αποφασίσει για το μέλλον της ‘Kimmy’ που ετοιμάζεται για γάμο!
27 Απριλίου 2020 20:06
Στο ‘Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. The Reverend’ το κοινό έχει τον πρώτο λόγο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη κωμωδία-περιπέτεια Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. The Reverend της Claire Scanlon, με τους Robert Carlock και Tina Fey να έχουν επιμεληθεί το σενάριο, ενώ σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τους Ellie Kemper, Daniel Radcliffe, και την Jane Krakowski.

Ουσιαστικά, πρόκειται για ένα διαδραστικού τύπου project όπου οι θεατές μπορούν να διαλέγουν την έκβαση που θα πάρει η ιστορία, με τους χαρακτήρες του σόου Unbreakable Kimmy Schmidt να έχουν την τιμητική τους εδώ. Ιδιαίτερα η ‘Kimmy’ στην περίπτωση αυτήν πρόκειται να παντρευτεί έναν πρίγκιπα αλλά πριν από αυτό, χρειάζεται να ξεσκεπάσει μία διαβολικά έξυπνη συνωμοσία που έχει στηθεί εις βάρος της! Το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα το αποφασίζει το κοινό!

Παίζουν επίσης οι: Tituss Burgess, Carol Kane, Jon Hamm, Lauren Adams, Sara Chase, Sol Miranda, Amy Sedaris και ο Mike Carlsen.

Το Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs. The Reverend αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 12 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: