Τα αδέρφια Russo θέλουν τα Avengers Infinity War και Endgame ξανά στους κινηματογράφους

Θα πηγαίνατε για δεύτερη προβολή;
27 Απριλίου 2020 16:24
Τα αδέρφια Russo θέλουν τα Avengers Infinity War και Endgame ξανά στους κινηματογράφους

Όπως έγινε γνωστό, διάφοροι κινηματογράφοι όταν ανοίξουν ξανά τις πόρτες τους, εκτός από νέες ταινίες, πρόκειται να φέρουν και πολλά διάσημα blockbusters «από τα παλιά» για να προσελκύσουν ξανά τον κόσμο. Παραδείγματος χάρη, στην Κίνα έχουν ανοίξει ήδη μερικά σινεμά και έχουν προγραμματίσει πολλές προβολές για ταινίες που έμειναν στην ιστορία, όπως είναι το Inception, το Avatar και το Interstellar. Αυτό έγινε για να βοηθήσουν τα έσοδά τους και να επιστρέψουν στην κανονική τους ροή μετά την πανδημία.

Τώρα, ο ένας εκ των αδερφών Russo είπε στο CinemaBlend ότι τα Avengers Infinity War και Endgame έχουν «σημαδέψει» την καριέρα τους, ενώ δήλωσε έκπληκτος που τόσοι άνθρωποι με τις οικογένειές τους γέμιζαν τα σινεμά για να απολαύσουν τις ταινίες τους τις οποίες με τόσο κόπο δημιούργησαν. Όπως λέει, λοιπόν, ο Joe Russo, θα ήταν πολύ καλό αν οι κινηματογράφοι ανοίξουν ξανά τις πόρτες τους με τα Infinity War και Endgame, ώστε να προσπαθήσουν να πυροδοτήσουν ξανά την επιχείρησή τους μετά την κρίση του COVID-19.

Για εμάς αυτό είναι το πλεονέκτημα της θεατρικής εμπειρίας, όταν το κοινό ενώνεται παγκοσμίως. Το να είσαι ένα κομμάτι αυτών των ταινιών, σε αυτό το επίπεδο, με αυτήν τη συναισθηματική σύνδεση με το κοινό, ήταν πραγματικά πολύ συγκινητικό. Σίγουρα θα είναι το επίκεντρο της καριέρας μας.

Το να χρησιμοποιούσες ξανά αυτές τις ταινίες για να επιστρέψει ο κόσμος στα σινεμά θα ήταν φανταστικό. Θα υποστηρίζαμε κάθε ευκαιρία που θα δινόταν στον κόσμο να ενωθεί ξανά με αυτές τις ιστορίες.

Την αρχή σκοπεύει να κάνει πάντως η Κίνα, αφού όπως έγινε γνωστό θα δείξει ξανά τις ταινίες των αδερφών Russo.

Το Avengers: Endgame πρόσφατα γιόρτασε τα πρώτα του γενέθλια, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι σήμερα έχει ξεπεράσει τα $2,7 δισεκατομμύρια και βρίσκεται στη νούμερο 1 θέση του box office όλων των εποχών.