Στο ‘Sword of God’ δύο άνδρες ξεκινούν μία περιπέτεια που θα δοκιμάσει την πίστη τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ό,τι ήξεραν για τη λατρεία τους στον Θεό τίθεται υπό αμφισβήτηση
24 Απριλίου 2020 15:24
Στο ‘Sword of God’ δύο άνδρες ξεκινούν μία περιπέτεια που θα δοκιμάσει την πίστη τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα εποχής Sword of God του υποψήφιου για Όσκαρ, Bartosz Konopka (Rabbit à la Berlin) ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Przemyslaw Nowakowski, με πρωταγωνιστές τους Krzysztof Pieczynski, Karol Bernacki, και την Wiktoria Gorodecka.

Η πλοκή εκτυλίσσεται κατά τον Μεσαίωνα και εστιάζει σε δύο ιππότες, τον ατρόμητο πολεμιστή ‘Willibrord’ και τον νέο και μυστηριώδη ‘Unnamed’ που πραγματοποιούν ένα δύσκολο ταξίδι για να εκχριστιανίσουν μία μικρή κοινότητα παγανιστών, κρυμμένη βαθιά μέσα στα βουνά. Παρά τη διάσταση απόψεων που έχουν με την φυλή εκείνου του μέρους ως προς το θρησκευτικό κομμάτι, οι δύο άνδρες μόλις φτάνουν στο χωριό αυτό θα κάνουν μία πρώτη προσπάθεια να προσεγγίσουν τους κατοίκους αλλά σε λίγο θα έρθουν αντιμέτωποι με μία σκληρή δοκιμασία των όσων πιστεύουν και οι ίδιοι. Μία δύσκολη μάχη ανάμεσα στον διάλογο και την επιβολή θα καταλήξει μοιραία τουλάχιστον για έναν από τους δυο νεοφερμένους.

Το cast του project συμπληρώνουν οι: Jacek Koman, Jan Bijvoet, Jeroen Perceval, Olivier De Sagazan, Dominik Bak, Konrad Beta, Marcel Borowiec και η Izabela Chlewinska.

Πίσω από την παραγωγή του Sword of God είναι η Otter Films, η Odra Film και η Earlybirds Films. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: