Το ‘The Lovebirds’ θέτει το couple goals σε άλλο επίπεδο φέτος τον Μάιο στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Γέλιο και μπελάδες έλκουν τους Kumail Nanjiani και Issa Rae σαν μαγνήτης
20 Απριλίου 2020 18:20
Το ‘The Lovebirds’ θέτει το couple goals σε άλλο επίπεδο φέτος τον Μάιο στο Netflix (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Netflix έθεσε σε κυκλοφορία νέο trailer για την αισθηματική action κωμωδία The Lovebirds του Michael Showalter (Hello, My Name is Doris, The Big Sick) που λόγω πανδημίας δεν έκανε πρεμιέρα στα σινεμά  αλλά θα φιλοξενηθεί στο Netflix φέτος τον Μάιο.

Το σενάριο ανέλαβαν οι Aaron Abrams (The Go-Getters), Brendan Gall (Blindspot) και ο Martin Gero, ενώ του cast ηγούνται οι Kumail Nanjiani (The Big Sick) και την Issa Rae (Insecure).

Οι δύο ηθοποιοί μας παρουσιάζονται, όπως άλλωστε υποθέτει κανείς και από τον τίτλο του φιλμ, ως ένα νέο ζευγάρι με πολλά σκαμπανεβάσματα στον δεσμό τους. Και εκεί που πάνε να κάνουν μία προσπάθεια να βρουν τις ισορροπίες που είχαν στην αρχή της σχέσης τους, θα εμπλακούν από το πουθενά σε μία υπόθεση μυστηρίου! Τα μπλεξίματα δεν αργούν να τους χτυπήσουν την πόρτα και μάλιστα ίσως με τον πιο σπαρταριστό τρόπο! Πλέον στόχος ζωής για αυτούς γίνεται τόσο η αναθέρμανση του πάθους τους όσο και η επιβίωσή τους!

Στο επιτελείο των ηθοποιών ανήκουν επίσης οι: Paul Sparks (House of Cards), Anna Camp (Pitch Perfect trilogy), Kyle Bornheimer (Marriage Story), Moses Storm, και η Betsy Borrego.

Το The Lovebirds καταφτάνει στο Netflix στις 22 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: