Εταιρία πληρώνει $1000 αν δείτε μονομιάς όλα τα Harry Potter

10 ταινίες μαζί με τα Fantastic Beasts, αντέχετε;
20 Απριλίου 2020 12:09
Εταιρία πληρώνει $1000 αν δείτε μονομιάς όλα τα Harry Potter

Στο παρελθόν πολλές εταιρίες είπαν να διοργανώσουν ένα «παιχνίδι» με το κοινό που αγαπάει σειρές και ταινίες. Παραδείγματος χάρη, τον περασμένο Φεβρουάριο σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση πως η Honda πρόσφερε σε έναν τυχερό $900, αν έβλεπε όλες τις Fast and Furious ταινίες μονομιάς. Τώρα, άλλη μια εταιρία ονόματι EDsmart είπε να κάνει το ίδιο με τους φανατικούς του Harry Potter.

Συγκεκριμένα, προσφέρει $1000 αν πέντε άτομα παρακολουθήσουν μονομιάς τα δέκα φιλμ που ανήκουν στο σύμπαν του διάσημου μάγου! Είναι δέκα και όχι οκτώ, καθώς η EDsmart θέλει να δείτε και τα δύο Fantastic Beasts που έχουν κυκλοφορήσει. Αυτό το… binge-watch, λοιπόν, σημαίνει ότι πρέπει να δείτε δέκα ταινίες που θα σας πάρουν περίπου 25 ώρες και 6 λεπτά, ενώ θα πληρωθείτε $41,50 ανά ώρα.

Το καλό σε αυτό το “challenge” είναι ότι η EDsmart θα διαλέξει πέντε τυχερούς και όχι έναν, το αντάλλαγμα είναι ότι καθώς παρακολουθείτε τις ταινίες θα πρέπει να δημοσιεύετε τις εντυπώσεις σας στα social media και να τις βαθμολογείτε.

Εκτός από τα $1000, η εταιρία θα δωρίσει και μια $100 GrubHub gift card, καθώς και διάφορα snacks με θεματολογία από τα Harry Potter.

Το κακό στην υπόθεση είναι ότι πρέπει να βρίσκεστε στην Αμερική για να λάβετε μέρος. Όμως, θα αντέχατε να κάνετε αυτόν τον Harry Potter μαραθώνιο; Πείτε μας στα σχόλια!