Στο ‘A Good Woman Is Hard to Find’ η Sarah Bolger θα σώσει την οικογένειά της πάση θυσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Και θα μάθει ποιος αφαίρεσε βίαια τη ζωή του συζύγου της
18 Απριλίου 2020 21:50
Στο ‘A Good Woman Is Hard to Find’ η Sarah Bolger θα σώσει την οικογένειά της πάση θυσία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το θρίλερ μυστηρίου A Good Woman Is Hard to Find την σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Abner Pastoll ενώ το σενάριο επεξεργάστηκε ο υποψήφιος για Χρυσό Αγαλματίδιο, Ronan Blaney, με την Sarah Bolger (Emelie,The Spiderwick Chronicles) να ηγείται του cast εν προκειμένω.

Η υπόθεση επικεντρώνεται στην ‘Sarah’ (Bolger), μία νέα γυναίκα, μητέρα δύο παιδιών, του ‘Ben’ (Rudy Doherty) και της ‘Lucy’ (Macie McCauley), που έχασε πρόσφατα τον σύζυγό της. Ο γιος της, ‘Ben’ (Rudy Doherty) έπαψε να μιλάει από την ημέρα που είδε να εκτελούν εν ψυχρώ τον πατέρα του μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται με πολύ αργούς ρυθμούς και ο ένοχος εξακολουθεί να διαφεύγει της σύλληψης. Καθώς η οικογένεια παλεύει να απαλύνει τον πόνο της από την παραπάνω τραγική απώλεια, ο ‘Tito’(Andrew Simpson), ένας άγνωστος εισβάλλει στο διαμέρισμά τους στην προσπάθειά του να ξεφύγει από κάποιους εμπόρους ναρκωτικών από τους οποίους έχει κλέψει μία μεγάλη ποσότητα ουσιών και επιλέγει να την κρύψει μέσα στο οίκημα.

Η γυναίκα τρομοκρατείται και του δείχνει ότι πρέπει να φύγει από εκεί όντας αποφασισμένη να κρατήσει ασφαλείς τους αγαπημένους της ό,τι κι αν χρειαστεί. Θα αδράξει λοιπόν, την ευκαιρία να μάθει από τον ‘Tito’ στοιχεία όσον αφορά την δολοφονία του συντρόφου της, ώστε να εξακριβώσει τί ακριβώς συνέβη και να φροντίζει τα παιδιά της καθ’ όλη τη διάρκεια της απρόβλεπτης αυτής κατάστασης που βιώνουν.

Εμφανίζονται επιπλέον οι: Edward Hogg, Jane Brennan, Caolan Byrne, Susan Ateh, Siobhan Kelly, και ο Packy Lee.

Το A Good Woman Is Hard to Find θα διανεμηθεί σε VOD στις 8 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: