Στο ‘Valley Girl’ πνέει ο νοσταλγικός αέρας των ‘80s με μουσική, κέφι και ερωτικά vibes (BINTEO)

Η Alicia Silverstone ξαναμπαίνει στον κόσμο του rom com είδους
17 Απριλίου 2020 17:29
Στο ‘Valley Girl’ πνέει ο νοσταλγικός αέρας των ‘80s με μουσική, κέφι και ερωτικά vibes (BINTEO)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την μιούζικαλ-ρομαντική κωμωδία Valley Girl τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει η Rachel Lee Goldenberg, ενώ το σενάριο η Amy Talkington αντλώντας έμπνευση από μία ιδέα των Andrew Lane και Wayne Crawford και από την ομώνυμη ταινία του 1983.

Η πλοκή εκτυλίσσεται την δεκαετία του 1980, με επίκεντρο την ‘Julie’ (Jessica Rothe), μία νεαρή με δημιουργικό ελεύθερο πνεύμα, η οποία περνάει χρόνο με την παρέα της ψωνίζοντας στο εμπορικό  κέντρο Galleria και κάνοντας σχέδια για τον χορό αποφοίτησης του λυκείου. Η αναπάντεχη γνωριμία της με τον ‘Randy’ (Josh Whitehouse), έναν λάτρη της punk rock, θα σημάνει την αρχή για πολλές αλλαγές στη ζωή της. Αν και οι δυο τους έχουν πολλά που τους χωρίζουν εντούτοις, σταδιακά έρχονται πιο κοντά. Η ηρωίδα σιγά σιγά συνειδητοποιεί ότι πρέπει να αφήσει πλέον την βολή της και να μάθει καλύτερα τον εαυτό της και τα θέλω της διαλέγοντας αυτό που την γεμίζει περισσότερο παρά τις αντιρρήσεις των δικών της.

Το cast συμπληρώνουν επιπλέον οι: Alicia Silverstone, Peyton List, Mae Whitman, Chloe Bennet, Judy Greer, Andrew Kai, Jessie Ennis, Ashleigh Murray και ο Logan Paul.

Το Valley Girl θα διανεμηθεί σε VOD στις 8 Μαΐου 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: