Στο ‘12 Hour Shift’ η βάρδια μίας νοσοκόμας καταλήγει σε σωστό εφιάλτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Brea Grant σκηνοθετεί μία απρόβλεπτη ιστορία εκλήματος
16 Απριλίου 2020 06:38
Στο ‘12 Hour Shift’ η βάρδια μίας νοσοκόμας καταλήγει σε σωστό εφιάλτη (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο horror φιλμ-μαύρη κωμωδία 12 Hour Shift τη σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου υπογράφει η Brea Grant (After Midnight), με την Angela Bettis (Carrie, May, The Woman) να ηγείται του cast.

Η πλοκή εκτυλίσσεται εν έτει 1998 σε ένα νοσοκομείο στο Arkansas όπου μία νοσηλεύτρια, η ‘Mandy’ (Bettis) προσπαθεί να βγάλει διπλή βάρδια χωρίς κανένα απρόοπτο κάτι που όμως δεν πρόκειται να συμβεί. Η ίδια είναι εθισμένη σε ουσίες, και μαζί με την ξαδέρφη της, ‘Regina’ (Chloe Farnworth) συναναστρέφονται και με άτομα που κάνουν εμπόριο οργάνων στη μαύρη αγορά. Όταν λοιπόν, προκύψει μία αναποδιά με την μεταφορά ενός νεφρού οι δυο τους θα κοιτάξουν να αντικαταστήσουν το μόσχευμα με ένα καινούργιο ό,τι κι αν χρειαστεί να κάνουν. Η κατάσταση τίθεται εκτός ελέγχου όταν στα επείγοντα έρχεται ένας τραυματισμένος κατάδικος, ο ‘Jefferson’ (David Arquette) και κάνουν την εμφάνισή τους και οι εγκληματίες με τους οποίους έχει συναλλαγές η ηρωίδα και η ξαδέρφη της.

Στο 12 Hour Shift παίζουν επιπλέον οι: Mick Foley, Kit Williamson, Tara Perry και η Nikea Gamby-Turner. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: