Στο ‘Agatha and the Truth of Murder’ η Agatha Christie εξιχνιάζει έναν φόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία από τις πιο δυνατές πένες της αστυνομικής λογοτεχνίας ζει η ίδια μια whodunit ιστορία
16 Απριλίου 2020 06:09
Στο ‘Agatha and the Truth of Murder’ η Agatha Christie εξιχνιάζει έναν φόνο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την τηλεταινία μυστηρίου Agatha and the Truth of Murder τη σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Terry Loane, με κεντρικό πρόσωπο την πασίγνωστη συγγραφέα Agatha Christie, και επίκεντρο το γεγονός που επέδρασε καταλυτικά στο να αναδειχθεί σε μία από τις πιο λαμπρές εκπροσώπους της αστυνομικής λογοτεχνίας.

Το συγκεκριμένο εγχείρημα σε σενάριο του Tom Dalton μας παρουσιάζει μία εναλλακτική ιστορική-βιογραφική version για την ζωή της παραπάνω σπουδαίας φυσιογνωμίας των γραμμάτων και του πνεύματος.

Η δράση του έργου εκτυλίσσεται εν έτει 1926, με τον προσωπικό της βίο να βρίσκεται σε μια κρίσιμη καμπή όπως άλλωστε και με τον οίστρο της τότε να έχει στερέψει κάπως, η νεαρή ακόμη Agatha Christie (Ruth Bradley) θα θελήσει να διαλευκάνει μία αληθινή δολοφονία, αυτήν της βαφτισιμιάς (Stacha Hicks) της Florence Nightingale. Η κοπέλα εντοπίστηκε νεκρή σε μία αμαξοστοιχία με τις αρχές να μην έχουν καταφέρει ακόμη να συλλάβουν τον δράστη. Η νονά του θύματος προσφεύγει στην Agatha ευελπιστώντας να ανακαλύψει τον κακοποιό και να τον οδηγήσει ενώπιον της δικαιοσύνης.

Το cast του Agatha and the Truth of Murder συναπαρτίζουν επίσης οι: Dean Andrews, Bebe Cave, Amelia Dell, Richard Doubleday, Derek Halligan και ο Blake Harrison.