Δείτε τα συγκλονιστικά γυρίσματα του Extraction με τον Chris Hemsworth (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο σκηνοθέτης το πήγε σε… άλλο level!
15 Απριλίου 2020 08:46
Δείτε τα συγκλονιστικά γυρίσματα του Extraction με τον Chris Hemsworth (ΒΙΝΤΕΟ)

Πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησε το επίσημο trailer για την επερχόμενη περιπέτεια του Chris Hemsworth, η οποία θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στο Netflix. Το Extraction όπως θα ονομάζεται, θα μας εξιστορεί τη ζωή του μισθοφόρου, Tyler Rake, ο οποίος αναλαμβάνει μια πολύ δύσκολη αποστολή για να σώσει το γιο του που έχει πέσει θύμα απαγωγής.

Μπορεί να έχουν μείνει λίγες μέρες για τη μεγάλη πρεμιέρα, όμως το Netflix έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο βίντεο που αφορά τα γυρίσματα του εν λόγω εγχειρήματος. Συγκεκριμένα, στο βίντεο θα δούμε πώς γυρίστηκαν κάποιες action σκηνές, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο σκηνοθέτης Sam Hargrave (stuntman στα Deadpool 2 και Avengers: Endgame), έδεσε τον εαυτό του πάνω σε ένα αυτοκίνητο για να τραβήξει κάποιες πολύ δύσκολες σκηνές από κυνηγητό με αμάξια. Το αποτέλεσμα είναι φυσικά συγκλονιστικό και μπορείτε να το δείτε στο παρακάτω βίντεο.

Πρωταγωνιστούν επιπλέον οι: Chris Derek Luke, Fay Masterson, Golshifteh Farahani και Rudhraksh Jaiswal. Την παραγωγή όπως έχει γίνει γνωστό ανέλαβαν τα αδέρφια Anthony και Joe Russo (Avengers: Endgame) μέσω της εταιρείας τους, AGBO.

Το Extraction κυκλοφορεί στις 24 Απριλίου αποκλειστικά στο Netflix. Δείτε το βίντεο μέσα από τον player παρακάτω.