Στο ‘The Flood’ το μέλλον ενός πρόσφυγα είναι στα χέρια της Lena Headey (ΒΙΝΤΕΟ)

Από εκείνη εξαρτάται αν θα έχει αίσιο τέλος η ιστορία του
08 Απριλίου 2020 19:09
Στο ‘The Flood’ το μέλλον ενός πρόσφυγα είναι στα χέρια της Lena Headey (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα The Flood του Anthony Woodley (Outpost 11, The Carrier), με την Helen Kingston (The Carrier, Googly) να έχει επιμεληθεί εδώ το σενάριο, ενώ του cast ηγείται η Lena Headey (Game of Thrones).

H πλοκή εστιάζει στην ‘Wendy’ (Lena Headey), υπεύθυνη στην υπηρεσία ασύλου και αναλαμβάνει μία πολύ σύνθετη υπόθεση καθώς εξετάζει τις διάφορες αιτήσεις που φτάνουν σε εκείνη για να εγκριθούν ή να απορριφθούν. Κατά τη διάρκεια ακρόασης ενός άμεσα ενδιαφερόμενου, του ‘Haile’ (Ivanno Jeremiah), μιλάει μαζί του και πρέπει να βολιδοσκοπήσει την κατάσταση ώστε να καταλάβει αν ο ίδιος λέει την αλήθεια ή έχει κάποιο άλλο κίνητρο που ζητάει άσυλο. Ο άνδρας αυτός της διηγείται την επικίνδυνη και μακρά διαδρομή που ακολούθησε μέσω θαλάσσης, πέρα ​​από τα σύνορα και κατά τη διάρκεια των αναταραχών που ξέσπασαν στον προσφυγικό καταυλισμό Calais Jungle μέχρις ότου βρει ένα ασφαλές καταφύγιο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πλέον, όμως πρέπει να περάσει το τελευταίο εμπόδιο που του απομένει.

Παίζουν επίσης οι: Amira Ghazalla (Carnival Row), Jack Gordon (Northern Soul), Ivanno Jeremiah, Mandip Gill, Jack Gordon, Peter Singh, Arsher Ali και ο Iain Glen.

Το The Flood αναμένεται να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. από την Samuel Goldwyn Films την 1η Μαΐου του 2020.