Στο ‘Walkaway Joe’ μία απρόσμενη φιλία ξεκινάει μεταξύ ενός άνδρα και ενός αγοριού (ΒΙΝΤΕΟ)

Με τον Tom Wright να κάνει εδώ το σκηνοθετικό του ντεμπούτο
08 Απριλίου 2020 18:38
Στο ‘Walkaway Joe’ μία απρόσμενη φιλία ξεκινάει μεταξύ ενός άνδρα και ενός αγοριού (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer και αφίσα για το επερχόμενο δράμα-θρίλερ Walkaway Joe του ηθοποιού Tom Wright (The Magicians) που επιχειρεί να πάρει το βάπτισμα του πυρός ως δημιουργός, με τον Michael Milillo (Bad Boy, Gratuity) να έχει επιμεληθεί το σενάριο, ενώ σε κεντρικό ρόλο βλέπουμε τον Jeffrey Dean Morgan (The Walking Dead, Supernatural).

Η υπόθεση εστιάζει στην απίθανη φιλία που αναπτύσσεται μεταξύ ενός νεαρού αγοριού (Julian Feder) που αναζητά τον πατέρα του, και ενός μοναχικού περιπλανώμενου (David Strathairn) που πασχίζει να ξεφύγει από το παρελθόν του. Γνωρίζοντας ο ένας τον άλλον, θα ανακαλύψουν την δύναμη που κρύβει μία ευκαιρία για επανόρθωση και μία προσπάθεια για εξιλέωση.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι:David Strathairn (Good Night, and Good Luck.), Julian Feder (A Boy Called Po), Julie Ann Emery, David Jensen, Susan Gallagher, Challen Cates, Michael Papajohn και ο Wayne Pére.

Το Walkaway Joe αναμένεται να βγει σε επιλεγμένες αμερικανικές αίθουσες και σε VOD στις 8 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: