Η Disney ίσως κυκλοφορήσει επερχόμενες ταινίες απευθείας στο Disney Plus

Ο κορωνοϊός έχει επηρεάσει τις κυκλοφορίες της εταιρίας
08 Απριλίου 2020 08:13
Η Disney ίσως κυκλοφορήσει επερχόμενες ταινίες απευθείας στο Disney Plus

Η πανδημία που ζούμε τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως έχει επηρεάσει σε ένα βαθμό και την Disney. Πρόσφατα μάθαμε ότι Mulan και Black Widow παίρνουν παράταση από τις προγραμματισμένες πρεμιέρες τους και έρχονται πολύ αργότερα, ωστόσο, είναι και κάποιες άλλες ταινίες της εταιρίας που βρίσκονται ακόμη στον «αέρα».

Όπως όλα δείχνουν πολλά επερχόμενα φιλμ ίσως κάνουν ποδαρικό απευθείας στην streaming υπηρεσία, Disney Plus. Μια τέτοια ταινία φαίνεται να είναι το Artemis Fowl. Συγκεκριμένα, ο Bob Iger, πρόεδρος της Disney, μίλησε στο Barrons για τη δυνατότητα που τους δίνει το Disney Plus.

Υπάρχουν κάποιες ταινίες που έχουμε αποφασίσει να βάλουμε στο Disney Plus, μια από αυτές είναι το Artemis Fowl, η οποία αρχικά σχεδιάστηκε για να έρθει στους κινηματογράφους.

Σε ορισμένες περιπτώσεις έχουμε αλλάξει μερικά πράγματα που αφορούν το Disney Plus, όπως είναι τα Frozen 2 και Onward που κατέφθασαν πολύ γρήγορα στην υπηρεσία.

Στη συνέχεια, ο Iger αναφέρει ότι πολλές ταινίες που σχεδιάστηκαν αρχικά για σινεμά θα μπορούσαν να πάνε κατευθείαν στο Disney Plus.

Ίσως υπάρχουν κι άλλες ταινίες -εκτός του Artemis Fowl- που θα μπορούσαμε να βάλουμε απευθείας στο Disney Plus, αλλά όσον αφορά τις μεγάλες ταινίες της Disney, θα περιμένουμε.

Το πια ταινία είναι «μεγάλη» δεν ήταν εντελώς ξεκάθαρο, αλλά αξίζει να σημειωθεί πως το The New Mutants δεν πρόκειται να καταφθάσει -ακόμη- στο Disney Plus. Άλλη μία υποψήφια ταινία που ίσως έβρισκε το δρόμο της απευθείας στο Disney Plus, είναι το Soul που έχει προγραμματιστεί να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Ιούνιο.

Τέλος, σίγουρα το Disney Plus είναι ένα τεράστιο χαρτί για την Disney και μόνο ο καιρός θα δείξει ποιες ταινίες εννοεί ο Bob Iger.