Στο ‘Black Widow’ η Scarlett Johansson αναλαμβάνει ξανά στη δράση (ΦΩΤΟ)

Με την Florence Pugh να καλύπτει τα νώτα τους
07 Απριλίου 2020 21:16
Στο ‘Black Widow’ η Scarlett Johansson αναλαμβάνει ξανά στη δράση (ΦΩΤΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο φωτογραφικό υλικό για τη solo ταινία δράσης της Marvel, Black Widow όπου την σκηνοθεσία ανέλαβε η Cate Shortland (Lore), με τον Eric Pearson να έχει επιμεληθεί το σενάριο με βάση την αντίστοιχη σύλληψη των Jac Schaeffer και Ned Benson, ενώ εν προκειμένω ξαναβλέπουμε φυσικά την Scarlett Johansson σε πρωταγωνιστικό ρόλο.

Στο πλάι της εμφανίζεται η σταρ της μίνι κατασκοπευτικής σειράς The Little Drummer Girl, Florence Pugh (Little Women, Outlaw King, Lady Macbeth), με τον Kevin Feige να εποπτεύει την παραγωγή.

Στο έργο αυτό την τιμητική της έχει η πασίγνωστη ηρωίδα της Marvel Comics ‘Black Widow’/ ‘Natasha Romanoff’, η οποία ύστερα από τα όσα συνέβησαν μετά το Captain America: Civil War (2016), βρίσκεται σε δεινή θέση. Μία αμείλικτη καταδίωξη έχει κηρυχθεί εναντίον της και τώρα πια καλείται να πολεμήσει με ό,τι την κατατρύχει από το παρελθόν της.

Το cast συγκροτούν επίσης οι: David Harbour (Stranger Things), Rachel Weisz (The Favourite), O-T Fagbenle (The Handmaid’s Tale), Ray Winstone και ο William Hurt.

Το Black Widow θα αφιχθεί στις Η.Π.Α. στις 6 Νοεμβρίου του 2020.