Στο ‘Valhalla’ ζωντανεύει με μεγαλοπρέπεια η σκανδιναβική μυθολογία (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυο παιδιά ξεκινούν ένα επικό ταξίδι παρέα με τους θεούς των Vikings
04 Απριλίου 2020 21:10
Στο ‘Valhalla’ ζωντανεύει με μεγαλοπρέπεια η σκανδιναβική μυθολογία (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο action φιλμ φαντασίας Valhalla τη σκηνοθεσία του οποίου υπογράφει ο Fenar Ahmad, επιμελούμενος και το σενάριο μαζί με τον Adam August με βασική πηγή έμπνευσης την σκανδιναβική μυθολογία και το ομώνυμο comic του Peter Madsen.

Η πλοκή εστιάζει σε δύο παιδιά του λαού των Viking,την ‘Røskva’ (Cecilia Loffredo) και τον ‘Tjalfe’ (Saxo Molthke-Leth) που ξεκινούν μία περιπετειώδη διαδρομή από το Midgard στη Valhalla μαζί με τους θεούς Thor (Roland Møller) και Loki (Dulfi Al-Jabouri). Ωστόσο, τις ισορροπίες στη Valhalla, θα διασαλεύσει ο λύκος Fenrir και οι θεοί που είναι εχθροί του, οι Jotnar. Στο πλάι των θεών τα δύο παιδιά καλούνται να παλέψουν για να σώσουν τη Valhalla από μία επερχόμενη Αποκάλυψη, το Ragnarok.

Το cast του Valhalla συμπληρώνουν επίσης οι: Jacob Ulrik Lohmann, Stine Fischer Christensen, Asbjørn Krogh Nissen, Bjørn Fjæstad, Sanne Salomonsen, Salóme Gunnarsdóttir, Lára Jóhanna Jónsdóttir, Ali Sivandi, Jacob Lohmann, Patricia Schumann, Andreas Jessen, και η Stine Fischer Christensen.

 

Tags: