Στο ‘Selah and The Spades’ η Lovie Simone κινεί υπογείως τα νήματα σε ένα κολλέγιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Όμως ένα άλλο άτομο ίσως απειλεί τα κεκτημένα της
04 Απριλίου 2020 20:54
Στο ‘Selah and The Spades’ η Lovie Simone κινεί υπογείως τα νήματα σε ένα κολλέγιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα ενηλικίωσης Selah and The Spades το σενάριο και τη σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε η Tayarisha Poe, με σταρ την Lovie Simone.

Η πλοκή εκτυλίσσεται σε ένα διάσημο οικοτροφείο της Pennsylvania, το Haldwell όπου υπάρχουν πέντε κλίκες. Εκείνη που κάνει κουμάντο όμως είναι η ομάδα των ‘Spades’, αρχηγός της οποίας είναι η 17χρονη δυναμική και επαναστατικό πνεύμα ‘Selah Summers’ (Lovie Simone). Το γκρουπ της εμπορεύεται παράνομα αλκοόλ και ψυχοτρόπες ουσίες. Η κόντρα ωστόσο μεταξύ των φατριών αυτών βαθμιαία χειροτερεύει όταν ο καλύτερος φίλος και έμπιστος της ηρωίδας, ο ‘Maxxie’ (Jharrel Jerome) έλκεται από ένα νέο άτομο που έρχεται εκεί. Τότε η ‘Selah’ επικεντρώνει την προσοχή της σε μία δευτεροετή, την ‘Palo-ma’ (Celeste O'Connor), δείχνοντάς της πώς να κατευθύνει τα πράγματα εντός του κολλεγίου. Με την αποφοίτηση να είναι πολύ κοντά, η νέα της προστατευόμενη φαίνεται πολύ ικανή αλλά και ανταγωνιστική, ώστε η ‘Selah’ να αρχίζει να αντιλαμβάνεται ότι το κορίτσι αυτό ίσως να θέλει να την αντικαταστήσει. Ο φόβος της γίνεται ολοένα και πιο βάσιμος καθώς πασχίζει να βρει τη χρυσή τομή ανάμεσα στην καχυποψία και την αγάπη.

Το cast συμπληρώνουν ακόμη οι: Ana Mulvoy Ten, Jesse Williams, Nekhebet Kum Juch, Francesca Noel και η Debbie Aboaba.

Το Selah and The Spades έχει δρομολογηθεί να αφιχθεί στο Amazon Prime Video στις 17 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: