Στο ‘Skin Walker’ μία κοπέλα έρχεται αντιμέτωπη με δαίμονες από τα παλιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία σοκαριστική αλήθεια για την οικογένειά της έρχεται να γκρεμίσει ό,τι έχτισε
31 Μαρτίου 2020 19:03
Στο ‘Skin Walker’ μία κοπέλα έρχεται αντιμέτωπη με δαίμονες από τα παλιά (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το horror φιλμ Skin Walker της Calach Films, το σενάριο και την σκηνοθεσία του οποίου επιμελήθηκε ο Christian Neuman, με πρωταγωνίστρια την Amber Anderson.

Η πλοκή επικεντρώνεται στην ‘Regine’ (Anderson), μία νέα γυναίκα με εύθραυστη ψυχολογική κατάσταση που αποφασίζει να επισκεφθεί ένα άλλο μέρος μακριά από την πόλη όπου μεγάλωσε για να ξεφύγει από όσα την καταδιώκουν από μικρή. Παλεύοντας να κλείσει τις πληγές από το παρελθόν της, αφοσιώνεται στον στόχο του να δημιουργήσει την οικογένεια που πάντα ήθελε χωρίς να την βαραίνει πια η απώλεια του νεογέννητου αδερφού της, ‘Isaac’ (Luc Schiltz), και η ανάμνηση της παράνοιας που κατέλαβε την μητέρα της ύστερα από το τραγικό αυτό συμβάν. Εντούτοις, η πρόσφατη δολοφονία της γιαγιάς της (Marja-Leena Junker), θα αναμοχλεύσει πράγματα από τα περασμένα και θα αφήσει υπόνοιες ότι ο ‘Isaac’ τελικά ίσως είναι ζωντανός αλλά ριζικά αλλαγμένος από αυτό που η ίδια κανονικά περίμενε.

Το cast του Skin Walker συμπληρώνουν επίσης οι: Udo Kier, Jefferson Hall, Luc Feit, Sophie Mousel, Nicolas Godard και η Sarah Lamesch.