Όλες οι πρεμιέρες ταινιών της Sony Pictures αναβάλλονται λόγω κορωνοϊού

Αυτή η απόφαση αφορά τις «καλοκαιρινές» ταινίες
31 Μαρτίου 2020 08:47
Όλες οι πρεμιέρες ταινιών της Sony Pictures αναβάλλονται λόγω κορωνοϊού

Τον τελευταίο καιρό πολλές εταιρίες αναβάλλουν τις ταινίες τους που είχαν προγραμματίσει για τον Μάρτιο, τον Απρίλιο, αλλά και τους επερχόμενους μήνες λόγω κορωνοϊού. Σχεδόν όλοι οι κινηματογράφοι παγκοσμίως έχουν κλείσει για να σταματήσει η εξάπλωση του ιού. Τρανό παράδειγμα είναι το Black Widow της Marvel, αλλά και το No Time to Die που θα έρθουν αργότερα μέσα στο έτος.

Τώρα, η Sony Pictures ανακοίνωσε και επίσημα πως όλες οι καλοκαιρινές προβολές που είχε προγραμματίσει θα αναβληθούν και θα πάνε για το 2021. Αυτές οι ακυρώσεις αφορούν τα Morbius με τον Jared Leto και Ghostbusters: Afterlife που ήταν να κάνουν πρεμιέρα μέσα στο καλοκαίρι. Πλέον και οι δύο ταινίες πάνε για του χρόνου και συγκεκριμένα το Morbius θα πραγματοποιήσει την πρεμιέρα του στις 19 Μαρτίου 2021, ενώ το Ghostbusters: Afterlife θα καταφθάσει στις 5 Μαρτίου 2021.

Τέλος, αναβολή πήρε και το Peter Rabbit 2: The Runaway και έρχεται στις 15 Ιανουαρίου 2021. Για οτιδήποτε νεότερο σχετικά με τις επερχόμενες ταινίες της Sony Pictures παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.