Το Netflix ετοιμάζει ταινία για το θρυλικό Dragon's Lair– O Ryan Reynolds στο ρόλο του πρωταγωνιστή;

Το παιχνίδι των 80s σε live-action ταινία!
29 Μαρτίου 2020 15:30
Το Netflix ετοιμάζει ταινία για το θρυλικό Dragon's Lair– O Ryan Reynolds στο ρόλο του πρωταγωνιστή;

Οι παλιότεροι gamers πιθανότατα θα γνωρίζετε το Dragon’s Lair, ένα arcade παιχνίδι που κυκλοφόρησε στη δεκαετία του 80’ και έριχνε «σαγόνια» με τα γραφικά του που ήταν σε στιλ κινουμένων σχεδίων, από τον Don Bluth, πρώην animator της Disney. Στο παιχνίδι, ο πρωταγωνιστής είναι ο Dirk the Daring, ένας ιππότης που προσπαθεί να διασώσει την πριγκίπισσα Daphne από το «κακό».

Τώρα, όπως μαθαίνουμε από το THR, το Netflix απέκτησε τα δικαιώματα του franchise και θα το φέρει στις οθόνες μας ως live-action ταινία. Ωστόσο, αυτό που ακούγεται στα σοκάκια του Χόλιγουντ είναι πως την παραγωγή, αλλά και τον πρωταγωνιστικό ρόλο, θα αναλάβει ο Ryan Reynolds. Μάλιστα, ο “Deadpool” βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με το Netflix.

Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ του THR, οι Dan και Kevin Hageman που εργάστηκαν στο The Lego Movie, θα γράψουν το σενάριο της ταινίας.

Το αν ισχύει ότι ο Reynolds θα αναλάβει την παραγωγή και τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα το μάθουμε σύντομα. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.