Όλος ο κόσμος είναι “Netflix ‘n Chill” στην καραντίνα – «Ανέβηκε πολύ η τηλεθέαση»

Ο Ted Sarandos μίλησε για τον κορωνοϊό και το Netflix
24 Μαρτίου 2020 09:06
Όλος ο κόσμος είναι “Netflix ‘n Chill” στην καραντίνα – «Ανέβηκε πολύ η τηλεθέαση»

Η ψυχαγωγία πολλών έχει αλλάξει τον τελευταίο καιρό λόγω του κορωνοϊού, αφού έχουν ακυρωθεί/κλείσει πολλές εκδηλώσεις, κινηματογράφοι, συναυλίες και φεστιβάλ. Σχεδόν τα πάντα (από την ψυχαγωγία) έχουν μπει σε παύση μέχρι να σταματήσει αυτή η πανδημία. Φαίνεται, όμως, ότι ο κόσμος συνεχίζει να ψυχαγωγείτε με τους περισσότερους να το έχουν ρίξει στο Netflix και άλλες streaming υπηρεσίες για τις αγαπημένες τους ταινίες και σειρές.

O Ted Sarandos, ο οποίος είναι Chief Content Officer του Netflix, αναφέρει μέσα από το Deadline, πως η ακροαματικότητα στην υπηρεσία έχει ανέβει δραματικά εδώ και λίγες ημέρες. Εκτός από αυτό, μίλησε και για τις παραγωγές που είναι στα σκαριά και αν η πανδημία του COVID-19 θα τις επηρεάσει.

Φυσικά, η τηλεθέαση έχει ανέβει. Έχει ανέβει στο Netflix, στο CNN, στην τηλεόραση γενικά. Το σύστημα είναι πολύ ανθεκτικό και μπορεί να βοηθήσει πολλούς ανθρώπους (για να περάσει η καραντίνα πιο εύκολα). Οι άνθρωποι σίγουρα, πλέον, παρακολουθούν πολύ περισσότερο Netflix απ’ ότι πριν.

Όπως δήλωσε ο κυβερνήτης Andrew Cuomo «το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να μείνετε στο σπίτι προσπαθούμε σκληρά για να βοηθήσουμε».

Με όλο αυτό που συμβαίνει τώρα, δουλεύουμε σκληρά για να παραδώσουμε όλα τα επεισόδια των σειρών μας, ώστε να μην υπάρξει καμία ακύρωση τους επόμενους μήνες ή αργότερα μέσα στο χρόνο.

Το Netflix πρόσφατα ανακοίνωσε πως μειώνει την ποιότητά του στην Ευρώπη για να αντέξει το δίκτυο. Εσείς πως περνάτε την καραντίνα σας; Βλέπετε Netflix;