Στο ‘Fatima’ η λατρεία τριών παιδιών προς τον Θεό δοκιμάζεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Αλλά εκείνα εξακολουθούν να πιστεύουν σε θαύματα!
21 Μαρτίου 2020 17:56
Στο ‘Fatima’ η λατρεία τριών παιδιών προς τον Θεό δοκιμάζεται (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το θρησκευτικό δράμα εποχής Fatima του Marco Pontecorvo, με τους Valerio D'Annunzio και Barbara Nicolosi να έχουν επεξεργαστεί το σενάριο, ενώ του cast ηγούνται οι Harvey Keitel (The Irishman, The Piano), Goran Višnjić (Beginners), και η Sônia Braga (Aquarius).

Η υπόθεση λαμβάνει χώρα το 1917 στην Πορτογαλία, με ορόσημο μία 10χρονη βοσκό, την ‘Fátima’, και τα δύο μικρότερα ξαδέρφια της που λένε ότι έχουν δει πολλές φορές την Παναγία να τους συμβουλεύει ότι μόνο η προσευχή και η ουσιαστική επικοινωνία με το θείο μπορούν να δώσουν ένα τέλος στον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Οι ισχυρισμοί τους συγκινούν πολλούς από το ποίμνιο όμως διεγείρουν τον θυμό του κράτους και της Εκκλησίας που απαιτούν από τα παιδιά να πάρουν πίσω όσα έχουν πει. Ωστόσο, αυτά δεν υπακούν. Συνεχίζουν να μοιράζονται λεπτομέρειες για τις οπτασίες τους προτρέποντας ανθρώπους από παντού να έρθουν στην περιοχή προσμένοντας να βιώσουν και αυτοί ένα θαύμα.

Εμφανίζονται επιπλέον οι: Joaquim de Almeida (Queen of the South), Stephanie Gil (Terminator: Dark Fate), και η Lúcia Moniz (Love, Actually).

Το Fatima έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 14 Αυγούστου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: