Στο ‘Bad Therapy’ η Michaela Watkins αποδεικνύεται η χειρότερη σύμβουλος γάμου (BINTEO)

Οι Alicia Silverstone και Rob Corddry θα τα βρουν σκούρα!
20 Μαρτίου 2020 19:20
Στο ‘Bad Therapy’ η Michaela Watkins αποδεικνύεται η χειρότερη σύμβουλος γάμου (BINTEO)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για την επερχόμενη κωμωδία Bad Therapy του William Teitler που εμπνέεται από το ομώνυμο μυθιστόρημα της Nancy Doyne η οποία ανέλαβε και την διασκευή του σεναρίου, με τους Michaela Watkins, Alicia Silverstone, και τον Rob Corddry να ηγούνται εδώ του cast.

Η πλοκή εστιάζει σε μία σύμβουλο γάμου, την ‘Judy’ (Watkins) η οποία εφαρμόζει μία δική της επαναστατική μέθοδο. Σε αυτήν την ψυχοθεραπεύτρια απευθύνεται ένα παντρεμένο ζευγάρι, η ‘Susan’ (Silverstone) και ο ‘Bob’ (Corddry) που αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα. Ωστόσο, η προσέγγιση που εφαρμόζει η συγκεκριμένη ειδικός παραείναι ριζοσπαστική μιας και σκοπεύει να βγάλει στην επιφάνεια όσα έχουν βαθιά απωθημένα μέσα τους αλλά και μυστικά που κρατούν ο ένας από τον άλλον. Οι δυναμικές της επικοινωνίας τους αρχίζουν να παρουσιάζουν ολοένα και περισσότερα σκαμπανεβάσματα σε αυτό το παιχνίδι αποκαλύψεων που ξεκίνησε η ψυχολόγος και οδηγεί τα πράγματα από το κακό στο χειρότερο. Οι παρεξηγήσεις και οι επεισοδιακές καταστάσεις δίνουν και παίρνουν, με αποτέλεσμα η σχέση τους να φτάνει σε οριακό σημείο.

Παίζουν επίσης οι: Anna Pniowsky, Aσisha Tyler, Sarah Shahi, Haley Joel Osment, Dichen Lachman, John Ross Bowie, Ginger Gonzaga και ο Sunkrish Bala.

Το Bad Therapy αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 17 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: