Το ‘Mission: Impossible 7’ μεταφέρθηκε σε άλλη τοποθεσία για τα γυρίσματά του (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να διακόπηκαν στην Ιταλία, αλλά συνεχίζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο
19 Μαρτίου 2020 06:13
Το ‘Mission: Impossible 7’ μεταφέρθηκε σε άλλη τοποθεσία για τα γυρίσματά του (ΦΩΤΟ)

Αν και πριν από τρεις εβδομάδες η Paramount Pictures πάγωσε τα γυρίσματα του επερχόμενου action φιλμ Mission: Impossible 7 του Christopher McQuarrie στην Βενετία, ωστόσο έδωσε το πράσινο φως να συνεχιστούν οι διαδικασίες παραγωγής αλλού, και συγκεκριμένα στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι που επιβεβαιώνει και το πιο πρόσφατο φωτογραφικό υλικό που κυκλοφόρησε.

Όπως είναι γνωστό η Ιταλία αυτό το διάστημα βρίσκεται σε αυστηρή καραντίνα περνώντας την μεγαλύτερη έξαρση του ιού COVID-19 σε σχέση με άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Μέσω της Daily Mail, δόθηκαν στη δημοσιότητα στιγμιότυπα από αυτήν την αλλαγή του σετ, με τον Tom Cruise (Top Gun: Maverick) να γυρίζει ο ίδιος τις επικίνδυνες σκηνές.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι Rebecca Ferguson (Doctor Sleep), Simon Pegg (Hot Fuzz, Shaun of the Dead), Ving Rhames (Pulp Fiction), Vanessa Kirby (The Crown, Hobbs & Shaw), Henry Czerny (Ready or Not), Shea Whigham (Joker), Haley Atwell (Avengers: Endgame), Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy 2, Avengers: Infinity War) και ο Nicholas Hoult (Mad Max: Fury Road, X-Men movies, Tolkien).

Την χρηματοδότηση των δύο καινούργιων sequel ανέλαβαν η Paramount Pictures και η Skydance Media.

Η 7η ταινία του Mission: Impossible θα αφιχθεί στις Η.Π.Α. στις 23 Ιουλίου του 2021, ενώ η 8η στις 5 Αυγούστου του 2022.