Σταματούν τα γυρίσματα και για τα sequels του Avatar λόγω κορωνοϊού

Στη Νέα Ζηλανδία
18 Μαρτίου 2020 08:16
Σταματούν τα γυρίσματα και για τα sequels του Avatar λόγω κορωνοϊού

Γνωρίζουμε αρκετό καιρό πως ήδη έχει ξεκινήσει η παραγωγή των αναμενόμενων sequels του Avatar, το οποίο κατέφθασε στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2009. Συγκεκριμένα, ήδη ο James Cameron με το crew και το cast γυρίζουν ταυτόχρονα τα Avatar 2 και 3. Μάλιστα, τον Δεκέμβριο σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση για μια φωτογραφία που είχε δημοσιευτεί στα social media του franchise, από το σετ των γυρισμάτων, για το κλείσιμο του 2019.

Τον επόμενο μήνα, η παραγωγή του Avatar είχε σχεδιάσει να μεταβεί στη Νέα Ζηλανδία για μερικά γυρίσματα, ωστόσο, όπως αποκάλυψε ο παραγωγός Jon Landau τελικά θα καθυστερήσουν λόγω ανησυχίας εξάπλωσης του κορωνοϊού. Η είδηση έρχεται απευθείας από το The New Zealand Herald, όπου μεταφέρει πως το crew ήταν έτοιμο να γυρίσει μερικές σκηνές στο Auckland και Wellington της Νέας Ζηλανδίας.

Ο Landau δε γνωρίζει πότε ακριβώς θα συνεχίσει η παραγωγή:

Είμαστε στη μέση μιας παγκόσμιας κρίσης και δεν έχει να κάνει με τη βιομηχανία του κινηματογράφου. Νομίζω, ότι όλοι πρέπει να κάνουμε τώρα ό, τι μπορούμε για να ισοπεδώσουμε την «καμπύλη» του κορωνοϊού.

Τέλος, παρόλο που οι ταινίες μπορεί να σταμάτησαν την παραγωγή τους, ο Landau αναφέρει ότι η ομάδα ειδικών εφέ μπορεί να συνεχίσει να εργάζεται κανονικά, ενώ οι κινηματογραφιστές θα προσπαθήσουν να τους στέλνουν περισσότερα βίντεο κατά τη διάρκεια αυτών των… «διακοπών».