Ο Michael Giacchino θα συνθέσει το soundtrack του ‘Jurassic World: Dominion’

Ο νικητής Χρυσού Αγαλματιδίου ετοιμάζεται να μπει στον κόσμο των δεινοσαύρων
17 Μαρτίου 2020 16:44
Ο Michael Giacchino θα συνθέσει το soundtrack του ‘Jurassic World: Dominion’

Σύμφωνα και με συναφές δημοσίευμα του Coming Soon, κυκλοφόρησε η είδηση ότι ο βραβευμένος με Grammy και Όσκαρ, μουσικός Michael Giacchino θα επιμεληθεί τις μελωδίες του Jurassic World: Dominion του Colin Trevorrow, του 3ου sequel του διάσημου franchise που έχει σταματήσει τα γυρίσματα συμμετέχοντας στην παγκόσμια εκστρατεία ενεργοποίησης κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Ο Giacchino ανάμεσα στα project που έχει εργαστεί, είχε συνθέσει και το soundtrack της ταινίας κινουμένων σχεδίων Up (2010) της Disney-Pixar. Το σενάριο υπογράφει η Emily Carmichael (Pacific Rim Uprising, The Black Hole).

Στο καινούργιο φιλμ επιστρέφει φυσικά ως πρωταγωνιστής ο Chris Pratt, με τους Bryce Dallas Howard, Sam Neill, BD Wong, Jake Johnson, Omar Sy, Justice Smith και την Daniella Pineda. Πιθανόν να εμφανιστούν οι σταρ των πρωτότυπων φιλμ, Laura Dern, Sam Neill, και ο Jeff Goldblum. Στις φρέσκιες προσθήκες έχουμε τους: Mamoudou Athie (Sorry for You Loss), DeWanda Wise (She’s Gotta Have It), Dichen Lachman (Animal Kingdom, Altered Carbon) και τον Scott Haze (Venom, Antlers).

Πίσω από την παραγωγή θα βρίσκονται η Universal Pictures και η Amblin Entertainment, με τους Steven Spielberg και τον Trevorrow να λειτουργούν ως εξωτερικοί παραγωγοί.

Το Jurassic World: Dominion έχει δρομολογηθεί να αφιχθεί στις Η.Π.Α. στις 11 Ιουνίου του 2021.