Η Scarlett Johansson ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του EW για το ‘Black Widow’

Η σόλο περιπέτεια της ‘Natasha Romanoff’ μας επιφυλάσσει πολλά!...
16 Μαρτίου 2020 17:37
Η Scarlett Johansson ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του EW για το ‘Black Widow’

Κυκλοφόρησαν νέα στιγμιότυπα από την αποκλειστική φωτογράφηση της Scarlett Johansson στο EW για το action φιλμ της Marvel, Black Widow όπου την δράση ενορχηστρώνει η Cate Shortland σε σενάριο του Eric Pearson.

Η Johansson μεταμορφώνεται ξανά στην ηρωίδα που εμπνευστήκαν οι Jac Schaeffer και Ned Benson. Μαζί της συμπρωταγωνιστεί η Florence Pugh (Little Women, Outlaw King, The Little Drummer Girl), με τον Kevin Feige να εποπτεύει την παραγωγή.

Η διάσημη ηθοποιός δήλωσε χαρακτηριστικά για το καινούργιο αυτό project: «Θεώρησα ότι θα ήταν ενδιαφέρον να εξερευνήσω αυτό το μέρος της ζωής της πριν μπει στην ομάδα των ‘Avengers’,  πριν κάνει αυτήν την υπέρτατη θυσία. Πώς μετατρέπεται από ένα διαλυμένο σε ένα ολοκληρωμένο άτομο;!».

Στη σόλο αυτήν περιπέτεια της ‘Black Widow’/ ‘Natasha Romanoff’, μεταφερόμαστε στο διάστημα που ακολούθησε ύστερα από τα όσα συνέβησαν στο Captain America: Civil War (2016), όταν δηλαδή έχει κηρυχθεί εναντίον της μία ανελέητη καταδίωξη και πρέπει επιπλέον να κλείσει παλιούς ανοιχτούς λογαριασμούς με τους δικούς της.

Εμφανίζονται ακόμη οι David Harbour, O-T Fagbenle, William Hurt, Ray Winstone, και η Rachel Weisz.

Το Black Widow θα αφιχθεί στις Η.Π.Α. την 1η Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: