Ο Vin Diesel λέει πως το φινάλε του Fast 7 είναι η καλύτερη στιγμή στην ιστορία του κινηματογράφου

“When I see you again”
14 Μαρτίου 2020 18:23
Ο Vin Diesel λέει πως το φινάλε του Fast 7 είναι η καλύτερη στιγμή στην ιστορία του κινηματογράφου

Έχετε σκεφτεί ποτέ ποια είναι η αγαπημένη σας στιγμή στον κινηματογράφο; Μήπως η σκηνή του Scarface με την ατάκα «The eyes, Chico. They never lie» του Al Pacino; Ή το «I’m your Father» από το Star Wars Empire Strikes Back; Σίγουρα είναι αμέτρητες στιγμές ή φινάλε που θα μπορούσα να πω, αλλά θα έγραφα για ώρες. Μία πολύ συγκεκριμένη σκηνή/στιγμή, ήταν στο φινάλε του Fast and Furious 7 με τον Vin Diesel και τον αείμνηστο Paul Walker. Παρακάτω θα δείτε μια δήλωση του Vin Diesel, οπότε φροντίστε να έχετε παρακολουθήσει το Fast 7 λόγω spoiler.

Σε μια συνέντευξή του στο NME, ο Diesel μίλησε για το πως ένιωσε όταν γύριζαν την τελική σκηνή του Fast 7. Όπως μεταφέρει ο ίδιος, εκτός του ότι είναι μια από τις καλύτερες στιγμές του franchise, θεωρεί πως είναι η καλύτερη στιγμή στην ιστορία του κινηματογράφου.

Δεν ήθελα από κανέναν να «χρησιμοποιηθεί» αυτή η τραγωδία ως ιστορία του plot. Ήταν πολύ σημαντικό για εμένα. Ήταν μια πολύ, πολύ δύσκολη στιγμή. Ίσως είναι η καλύτερη στιγμή στην ιστορία του κινηματογράφου. Όχι μόνο στην καριέρα μου, αλλά στην ιστορία του σινεμά.

Οι άντρες κλαίνε αλλά με την ταινία αυτή μπόρεσαν να κλάψουν όλοι μαζί ταυτόχρονα, για πρώτη φορά στην ιστορία.

Το ένατο κεφάλαιο του franchise αναμένεται πλέον το 2021 λόγω κορονοϊού. Εσάς ποια είναι η καλύτερη σκηνή σε ταινία; Πείτε μας στα σχόλια! Παρακάτω θα βρείτε το μεγάλο φινάλε του Fast and Furious 7.