Στο ‘Arkansas’ οι Clark Duke και Liam Hemsworth άθελά τους σκάψαν τον λάκκο τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Ποιός τους γλιτώνει από τα χέρια του Vince Vaughn;!
13 Μαρτίου 2020 20:52
Στο ‘Arkansas’ οι Clark Duke και Liam Hemsworth άθελά τους σκάψαν τον λάκκο τους (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer την αστυνομική κινηματογραφική μυθοπλασία Arkansas με την οποία ο Clark Duke (Hot Tub Time Machine, The Office) μπαίνει στον χώρο της σκηνοθεσίας, επεξεργαζόμενος και το σενάριο μαζί με τον Andrew Boonkrong, ενώ δίπλα του βλέπουμε και τον Liam Hemsworth (Hunger Games movies).

Η υπόθεση βασίζεται στο αντίστοιχο βιβλίο του John Brandon. Μεταφερόμαστε λοιπόν, στον Βαθύ Νότο, στο Arkansas τη δεκαετία του 1980. Ο ‘Kyle’ (Hemsworth) και ο ‘Swin’ (Duke) δουλεύουν για έναν βαρόνο ναρκωτικών, τον ‘Frog’ (Vince Vaughn), με τον οποίο όμως δεν έχουν μιλήσει ποτέ διά ζώσης. Την ημέρα απασχολούνται ως φύλακες σε περιβαλλοντικά πάρκα αλλά κάτι τέτοιο είναι απλά μία κάλυψη για τα ύποπτα πάρε δώσε τους με τον υπόκοσμο. Παρόλαυτα, μία ατυχία τους μπλέκει ακόμη περισσότερο και επειδή φέρνει σε δύσκολη θέση και το αφεντικό τους, εκείνος επιθυμεί πια να απαλλαγεί από την παρουσία τους. Όσο περνάει η ώρα τα πράγματα δυσκολεύουν και οι δύο ήρωες αγωνίζονται να βγουν από το αδιέξοδο όπου έχουν οδηγηθεί.

Την παραγωγή του όλου εγχειρήματος επιβλέπει η Lionsgate. Εμφανίζονται επιπρόσθετα οι: Michael Kenneth Williams, Eden Brolin, John Malkovich, Vivica A. Fox και ο Chandler Duke.

Το Arkansas θα ξεκινήσει να προβάλλεται σε επιλεγμένες αίθουσες των Η.Π.Α. την 1η Μαΐου. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: