Ο Tom Holland αποκαλύπτει πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του νέου Spider-Man – «Το σενάριο είναι άρρωστο»

Πότε έρχεται το τρίτο κεφάλαιο;
13 Μαρτίου 2020 11:13
Ο Tom Holland αποκαλύπτει πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του νέου Spider-Man – «Το σενάριο είναι άρρωστο»

Πριν μερικές ημέρες σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση πως η Sony ετοιμάζει «τον δικό της Spider-Man”, που θα βρίσκεται στο Universe των Venom και Morbius. Βέβαια, εκτός από αυτόν τον «Άνθρωπο Αράχνη», πρόκειται να κυκλοφορήσει και το τρίτο κεφάλαιο του Spider-Man με τον Tom Holland για το phase 4 του Marvel Cinematic Universe.

Τώρα, ο διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα της νέας ταινίας, μέσα από μία συνέντευξή του στο Inquirer.net. Το νέο κεφάλαιο, λοιπόν, του Spidey, ξεκινάει τα γυρίσματα τον ερχόμενο Ιούλιο στην Ατλάντα, ενώ, όπως μεταφέρει ο ίδιος το σενάριο είναι πολύ «άρρωστο».

Δυστυχώς, δεν αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες για το plot της ταινίας, αλλά η Zendaya θα βρίσκεται στο cast των ηθοποιών ως MJ.

Όσον αφορά τη σχέση μεταξύ Peter και MJ δεν είμαι πολύ σίγουρος τι θα είναι.

Αργότερα ρωτήθηκε αν ο χαρακτήρας του θα εμφανιστεί στις επερχόμενες ταινίες The Eternals ή Shang-Chi. Εκείνος απάντησε πως δεν είναι πολύ σίγουρος.

Πόσοι από εσάς περιμένετε τη νέα περιπέτεια του Spider-Man; Πείτε μας στα σχόλια! Για οτιδήποτε νεότερο που αφορά την ταινία παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.