Έρχεται νέα Spider-Man ταινία από τη Sony – Δε θα είναι μέρος του MCU

Ένα ολοκαίνουργιο spin-off
11 Μαρτίου 2020 08:20
Έρχεται νέα Spider-Man ταινία από τη Sony – Δε θα είναι μέρος του MCU

Η Sony φαίνεται πως ετοιμάζει μια ολοκαίνουργια περιπέτεια για τον "Άνθρωπο Αράχνη", που δε θα είναι μέρος του Marvel Cinematic Universe. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το The Wrap, η Sony προσέλαβε τον συγγραφέα του Amazing Spider-Man 2, Roberto Orci για να γράψει το εν λόγω νέο φιλμ, το οποίο μάλιστα θα είναι spin-off. Μέχρι στιγμής δε γνωρίζουμε ποιος ηθοποιός θα βάλει τη στολή του Spider-Man.

Το νέο αυτό Spider-Man, θα βασίζεται στο σύμπαν που έχει δημιουργήσει η Sony και θα είναι ξεχωριστή ταινία από αυτές του MCU. Να σας υπενθυμίσουμε, πως το Universe της εταιρίας αποτελείται από τo Venom, το επερχόμενο Morbius με τον Jared Leto και άλλες ακόμη ταινίες. Για την ιστορία, ο Orci είναι μεγάλο όνομα στο Hollywood, αφού μεταξύ άλλων έχει γράψει για το τηλεοπτικό σόου Fringe και το reboot του Hawaii Five-O. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το νέο εγχείρημα της Sony δεν έχουν αποκαλυφθεί.

Τέλος, αυτή η ανακοίνωση δε σημαίνει πως θα πάψουμε να βλέπουμε τον Tom Holland στο MCU. Αλλά, αντ’ αυτού, όπως όλα δείχνουν, θα παρακολουθήσουμε και άλλες περιπέτειες του ήρωα ξεχωριστές από αυτές της Marvel.

Τα πλάνα της Sony για τον «δικό της» Spider-Man ας ελπίσουμε ότι θα αποκαλυφθούν σύντομα. Πως σας φαίνεται που θα έχουμε νέο Spider-Man από την εταιρία για το δικό της Universe; Πείτε μας στα σχόλια! Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.