Στο ‘Sea Fever’ ο αγνός τρόμος ξεπηδά μέσα από τον ωκεανό (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένας ασύμμετρος κίνδυνος ζυγώνει για τους επιβάτες ενός πλεούμενου
10 Μαρτίου 2020 18:09
Στο ‘Sea Fever’ ο αγνός τρόμος ξεπηδά μέσα από τον ωκεανό (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το horror φιλμ Sea Fever το σενάριο και τη σκηνοθεσία του οποίου επεξεργάστηκε η Neasa Hardiman, με την Connie Nielsen να πρωταγωνιστεί εδώ.

Η υπόθεση αφορά την ‘Siobhán’ μία φοιτήτρια θαλάσσιας βιολογίας η οποία προτιμάει να επενδύει χρόνο στο εργαστήριο, παρά σε ο,τιδήποτε άλλο. Πρέπει λοιπόν, εν όψει μίας έρευνάς της, να αντέξει να μείνει για μία ολόκληρη εβδομάδα σε ένα αλιευτικό σκάφος στη Δυτική Ιρλανδία. Μόλις όμως βρεθούν στ’  ανοιχτά του Ατλαντικού, μία περίεργη μορφή ζωής, ένα επικίνδυνο παράσιτο ξεκινά να εξαπλώνεται από την παροχή του νερού. Όταν ένας ένας από το πλήρωμα υποκύπτει σε μια παράξενη λοίμωξη, η ηρωίδα καλείται να βγει από την επιλεκτική της απομόνωση και να δώσει μία μάχη απέναντι στους φόβους της, όσο υπάρχει ακόμη καιρός να σωθούν.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Dougray Scott, Hermione Corfield, Olwen Fouéré, Jack Hickey, Ardalan Esmaili και η Elie Bouakaze.

Το Sea Fever έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί σε επιλεγμένες αίθουσες των Η.Π.Α. στις 10 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

Tags: