Ο Tom Holland επιλέγει τους Avengers με τους οποίους θα έμενε σε ερημικό νησί για πάντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ίσως η απάντησή του σας βρει προ εκπλήξεως
08 Μαρτίου 2020 12:48
Ο Tom Holland επιλέγει τους Avengers με τους οποίους θα έμενε σε ερημικό νησί για πάντα (ΒΙΝΤΕΟ)

Το Marvel Cinematic Universe έχει πλέον πάνω από 20 ταινίες με σχεδόν όλες να έχουν σημειώσει τεράστια επιτυχία, γράφοντας ιστορία στο σινεμά όλα αυτά τα χρόνια. Είναι ολίγον τι δύσκολο να βρούμε γνωστούς ηθοποιούς του Hollywood που δεν έχουν παίξει ακόμη σε κάποια ταινία της Marvel. Τώρα, με τις σειρές του Disney Plus, αλλά και τις ταινίες του Phase 4, η εταιρία βάζει πλώρη για νέες περιπέτειες που ξεκινούν από φέτος.

Μια από τις ταινίες που βρίσκονται στον ορίζοντα είναι το νέο Spider-Man με τον Tom Holland. Ο άνθρωπος-αράχνη, μέσα από μία συνέντευξή του στο BBC One, ρωτήθηκε μια πολύ δύσκολη ερώτηση, σχετικά με το ποιους Avengers θα διάλεγε για να έμενε για πάντα σε ένα ερημικό νησί.

Αυτός που ξέρει πολύ καλά από ερημικά νησιά είναι ο Chris Hemsworth (Thor), αφού ζει στην Αυστραλία και φαίνεται ότι μπορεί να χειριστεί τα πράγματα σε ένα ερημικό νησί. Ο δεύτερος που θα διάλεγα θα ήταν ίσως ο Dave Bautista (Drax). Είναι απλά σπουδαίος τύπος. «Δύο θηρία είναι καλύτερα από ένα θηρίο».

Μπορείτε να δείτε το βίντεο με τη συνέντευξη του ηθοποιού παρακάτω. Εσείς ποιους Avengers θα διαλέγατε αν βρισκόσασταν σε κάποιο ερημικό νησί για πάντα; Πείτε μας στα σχόλια!