Στο ‘Trolls World Tour’ οι Anna Kendrick και Justin Timberlake σε 2ο τουρνέ με Trolls! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανεβαίνουν με αέρα στη σκηνή για νέες απίστευτες συναυλίες!
07 Μαρτίου 2020 20:04
Στο ‘Trolls World Tour’ οι Anna Kendrick και Justin Timberlake σε 2ο τουρνέ με Trolls! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Universal Pictures έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το animated φιλμ Trolls World Tour της DreamWorks Animation, το sequel της πρωτότυπης κινηματογραφικής μυθοπλασίας του 2016, με τους Walt Dohrn και David P. Smith να έχουν επιμεληθεί τη σκηνοθεσία, ενώ ως σεναριογράφοι επιστρατεύτηκαν οι Jonathan Aibel και Glenn Berger.

Εν προκειμένω, ακούμε τις φωνές των: Anna Kendrick, Justin Timberlake, Rachel Bloom, James Corden, Jamie Dornan, Kelly Clarkson, Ozzy Osbourne, και του βραβευμένου με Όσκαρ, Sam Rockwell (Three Billboards Outside Ebbing, Missouri).

Η πλοκή λαμβάνει χώρα τέσσερα χρόνια έπειτα από τα γεγονότα της αρχικής ταινίας. Η ‘Poppy’ (Kendrick) και ο ‘Branch’ (Timberlake) μαθαίνουν τυχαία ότι ανήκουν σε μία από τις έξι επιμέρους φυλές Trolls που ζουν σε διαφορετικά μέρη, και αγαπούν και ένα συγκεκριμένο μουσικό είδος: Pop, Funk, Classical, Techno, Country και Rock. Εντούτοις, ξεκινούν ένα περιπετειώδες ταξίδι, όταν η οπαδός της hard-rock σκηνής, ‘Queen Barb’ (Bloom), μαζί με τον πατέρα της, ‘King Thrash’ (Osbourne), βάλουν στόχο να εξαλείψουν οποιοδήποτε άλλο τραγούδι απ’ τον πλανήτη ώστε να παίζουν μόνο τα δικά τους ακούσματα. Έτσι, οι ήρωες αποφασίζουν με την παρέα τους να εμποδίσουν το παραπάνω πλάνο και να συνασπίσουν όλα τα Trolls σε ένα ενιαίο μέτωπο για να διαφυλάξουν κάθε μελωδία.

Το Trolls World Tour έχει δρομολογηθεί να προβληθεί στις Η.Π.Α. στις 10 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: