Στο ‘Judy & Punch η Mia Wasikowska επιφυλάσσει βαριά τιμωρία στον Damon Herriman (ΒΙΝΤΕΟ)

Η οργή της ξεχειλίζει και θα πέσει στον ένοχο για το κακό που υπέστη
07 Μαρτίου 2020 19:41
Στο ‘Judy & Punch η Mia Wasikowska επιφυλάσσει βαριά τιμωρία στον Damon Herriman (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Samuel Goldwyn Films έθεσε σε κυκλοφορία καινούργιο trailer για το ιδιαίτερο δράμα εκδίκησης Judy & Punch της Mirrah Foulkes, με τους Mia Wasikowska (Piercing, Stoker) και Damon Herriman (Once Upon a Time in Hollywood, Mindhunter) να ηγούνται του cast εν προκειμένω.

Το φιλμ αυτό που έκανε ένα πέρασμα και από το περσινό Φεστιβάλ Sundance στην κατηγορία ‘World Cinema Dramatic Competition’, το στοιχείο της τραγωδίας, το οξύμωρου αλλά και αυτό του βιτριολικού χιούμορ εναλλάσσονται σε μία ιδιότυπη μυθοπλασία.

Η υπόθεση λοιπόν, εκτυλίσσεται στη πόλη ‘Seaside’ η οποία παρά το τι σημαίνει το τοπωνύμιό της, δεν βρίσκεται κοντά σε καμία ακτή, ενώ εκεί κατοικούν και εργάζονται δύο μαριονετίστες, η ‘Judy’ (Wasikowska) και ο ‘Punch’ (Herriman) που πασχίζουν με κόπο να βγάλουν τα προς το ζην μέσα από το κουκλοθέατρο και να φροντίσουν το μωρό τους, ανασταίνοντας παράλληλα κάτι από την λαμπρή εποχή αυτού του μέσου ψυχαγωγίας. Οι παραστάσεις τους ξεκινούν να βρίσκουν μεγάλη ανταπόκριση από το κοινό κυρίως χάρη στην ευφάνταστη φύση της ‘Judy’. Εντούτοις, η ματαιοδοξία του συζύγου της και η αδυναμία του στο αλκοόλ θα έχουν ως αποτέλεσμα μία ανείπωτη τραγωδία για την οικογένειά τους, κάνοντας την ηρωίδα να ζητήσει εκδίκηση από το άτομο στο πρόσωπο του οποίου πίστευε ότι είχε βρει την αληθινή αγάπη.

Παίζουν επιπλέον οι: Benedict Hardie, Eddie Baroo, Tom Budge, Virginia Gay, Amy Christian, Kiruna Stamell και ο Don Bridges.

Το Judy & Punch έχει δρομολογηθεί να διανεμηθεί στις Η.Π.Α. στις 24 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: