Στο ‘Run This Town’ ο Ben Platt ετοιμάζει ένα ρεπορτάζ που θα κάνει μπαμ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Όμως βάζει απέναντί του και έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο
05 Μαρτίου 2020 06:06
Στο ‘Run This Town’ ο Ben Platt ετοιμάζει ένα ρεπορτάζ που θα κάνει μπαμ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε νέο clip για το πολιτικό θρίλερ Run This Town με το οποίο μπαίνει για πρώτη φορά στον χώρο της σκηνοθεσίας ο Ricky Tollman, με την ταινία αυτή να έχει προγραμματιστεί να προβληθεί στα σινεμά αλλά και στο Twitter κάτι που δεν έχει δοκιμαστεί ξανά.

Πρωταγωνιστούν οι: Ben Platt, Mena Massoud (Aladdin), Nina Dobrev (The Vampire Diaries), Scott Speedman, Jennifer Ehle, και τον Damian Lewis (Billions).

Εν προκειμένω, σημείο αναφοράς είναι ένας φιλόδοξος ρεπόρτερ, ο ‘Bram’ (Platt) ο οποίος απασχολείται σε μία εφημερίδα στο Τορόντο όπου καταπιάνεται κυρίως με δουλειές γραφείου παρά με την συγγραφή άρθρων κατόπιν δημοσιογραφικής έρευνας. Κάτι τέτοιο συμβαίνει μέχρι την ημέρα που τυχαία πέφτει στην αντίληψή του μία πληροφορία για τον αμφιλεγόμενο δήμαρχο της πόλης, τον Rob Ford (Lewis) κάτι που θα μπορούσε να τον κάνει να παραιτηθεί των καθηκόντων του και να εγκαταλείψει μια για πάντα την πολιτική, αποκτώντας μπλεξίματα με τον Νόμο. Ο ήρωας αγωνίζεται να εξασφαλίσει και άλλα στοιχεία από τους ‘Ashley’ (Dobrev) και ‘Kamal’ (Massoud), δύο βοηθούς που είναι στο γραφείο του εν λόγω άνδρα. Και τα δύο μέρη θα αποπειραθούν, αφενός ο ένας να ξεσκεπάσει την αλήθεια, και αφετέρου οι άλλοι δύο να μην επιτρέψουν να αποκαλυφθεί τίποτα. Ποιος λοιπόν, θα επικρατήσει;

To Run This Town θα κάνει ποδαρικό στις Η.Π.Α. στις 6 Μαρτίου του 2020.