Στο ‘Fatima’ τρία κορίτσια καλούν τον κόσμο να πιστέψει σε θαύματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Για εκείνες τίποτε δεν είναι αδύνατο
02 Μαρτίου 2020 17:59
Στο ‘Fatima’ τρία κορίτσια καλούν τον κόσμο να πιστέψει σε θαύματα (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο δράμα Fatima του Marco Pontecorvo, με τους Valerio D'Annunzio και Barbara Nicolosi να έχουν επιμεληθεί το σενάριο, με πρωταγωνιστές τους Harvey Keitel (The Irishman, The Piano), Goran Višnjić (Beginners), και την Sônia Braga (Aquarius).

Η πλοκή εκτυλίσσεται εν έτει 1917 στην Πορτογαλία, με επίκεντρο μία 10χρονη βοσκό, την ‘Fátima’, και τα δύο μικρότερα ξαδέρφια της που ισχυρίζονται ότι έχουν δει να τους επισκέπτεται πολλές φορές η Παναγία η οποία τους λέει ότι μόνο η προσευχή και οι πνευματικές δοκιμασίες μπορούν να οδηγήσουν τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο στην λήξη του. Οι μαρτυρίες τους συγκινούν πολλούς πιστούς όμως προκαλούν την οργή της κυβέρνησης και της Εκκλησίας που απαιτούν από τα παιδιά να ανακαλέσουν τα λεγόμενά τους. Αυτά δεν μεταπείθονται παρά τις πιέσεις που τους ασκούνται. Εξακολουθούν να προβαίνουν σε αποκαλύψεις για τα οράματά τους παρακινώντας πλήθος προσκυνητών απ’ όλη τη χώρα να επισκεφθούν την περιοχή με την ελπίδα να γίνουν μάρτυρες ενός θαύματος.

Παίζουν επίσης οι: Joaquim de Almeida (Queen of the South), Stephanie Gil (Terminator: Dark Fate), και την Lúcia Moniz (Love, Actually).

Το Fatima αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 24 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: