Το ‘Artemis Fowl’ μας καλεί σ’ ένα ταξίδι με πολύ μυστήριο, μαγεία και νεραϊδόσκονη (ΒΙΝΤΕΟ)

Με συνεπιβάτη μας τον Ferdia Shaw και οδηγό μας τον Kenneth Branagh
02 Μαρτίου 2020 15:48
Το ‘Artemis Fowl’ μας καλεί σ’ ένα ταξίδι με πολύ μυστήριο, μαγεία και νεραϊδόσκονη (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Walt Disney Pictures έθεσε σε κυκλοφορία επίσημο trailer για την επερχόμενη sci-fi περιπέτεια φαντασίας Artemis Fowl του Kenneth Branagh που αντλεί έμπνευση από το πρώτο και το δεύτερο μυθιστόρημα της ομώνυμης λογοτεχνικής σειράς του Eoin Colfer, με πρωταγωνιστή τον Ferdia Shaw.

Την προσαρμογή του σεναρίου ανέλαβαν οι Conor McPherson και Hamish McColl. Η πλοκή του έργου εστιάζει στον ‘Artemis Fowl II’ (Shaw), ένα 12χρονο παιδί-ιδιοφυία, που κατάγεται από μία οικογένεια εξπέρ στο οργανωμένο έγκλημα, με τον ίδιο να αναζητά τον πατέρα του, τα ίχνη του οποίου χάθηκαν μια μέρα μυστηριωδώς. Ο ήρωας με την βοήθεια του προστάτη του, ‘Butler’ (Nonso Anozie), προχωράει στην απαγωγή της επικεφαλής των νεραϊδών LEPrecon, της ‘Captain Holly Short’ (Lara McDonnell) θέλοντας να χρησιμοποιήσει τις μαγικές της δυνάμεις και να ζητήσει λύτρα για να βρει τον γονιό του.

Το cast συμπληρώνουν επίσης οι: Josh Gad, Tamara Smart, Josh McGuire, Nikesh Patel, Adrian Scarborough, Miranda Raison, Colin Farrel, και η Judi Dench.

Το Artemis Fowl αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 29 Μαΐου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: