Το τέλος του Endgame "διέλυσε" τον Mark Ruffalo - Νέες δηλώσεις από τον "Hulk"

Δεν ήξεραν πως θα καταλήξει ένας συγκεκριμένος χαρακτήρας
02 Μαρτίου 2020 15:26
Το τέλος του Endgame "διέλυσε" τον Mark Ruffalo - Νέες δηλώσεις από τον "Hulk"

Αδιαμφισβήτητα, μια από τις πιο πετυχημένες ταινίες του 2019 και της δεκαετίας γενικότερα είναι το Avengers: Endgame. Η 3η φάση των ταινιών της Marvel ξεκίνησε με την πρώτη ταινία του Iron-Man το 2008 και ολοκληρώθηκε με το επικό φινάλε των Εκδικητών.

Ακολουθούν spoilers

Όλοι όσοι έχουν δει το Endgame γνωρίζουν την κατάληξη του Iron-Man, ο οποίος έβαλε το γάντι του Thanos για να σώσει τον κόσμο, με αποτέλεσμα να θυσιαστεί ο ίδιος. Όπως όλα δείχνουν, ούτε οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές ήξεραν το φινάλε, αφού όπως αποκαλύπτει ο Mark Ruffalo, κρατιόνταν σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Συγκεκριμένα, ο “Hulk” μέσα από μία συνέντευξή του στο C2E2 που πραγματοποιήθηκε στο Σικάγο, ερωτήθηκε ποιος ηθοποιός κατά τη γνώμη του είχε την καλύτερη επίδοση. Χωρίς δεύτερη σκέψη, εκείνος ανέφερε τον Robert Downey Jr, ως τον πιο συγκινητικό στο μεγάλο φινάλε του MCU.

Ο Robert Downey Jr είναι ο ήρωάς μου. Ο Iron Man τα ξεκίνησε όλα. Πάντα θαύμαζα τον Robert όταν δουλεύαμε μαζί. Εννοώ ότι εκείνος ξεκίνησε αυτό το μακρύ ταξίδι με τάξη, χάρη και γενναιοδωρία. Πραγματικά θα έλεγα πως όταν «πέθανε» ο Tony Stark με “διέλυσε”.

Ο Ruffalo στη συνέχεια αναφέρει ότι ακόμη και εκείνος δεν ήξερε πως ο Tony Stark θα πέθαινε στο τέλος.

Εμείς νομίζαμε ότι θα παντρευόταν. Αυτό υπήρχε στο δικό μας σενάριο.

Εσας πως σας φάνηκε το μεγάλο φινάλε του Endgame;