Ο Macaulay Culkin μάλλον θα βρίσκεται στο reboot του Home Alone

Θα επιστρέψει στην ταινία που αγάπησαν μικροί και μεγάλοι;
02 Μαρτίου 2020 11:53
Ο Macaulay Culkin μάλλον θα βρίσκεται στο reboot του Home Alone

Πριν αρκετό καιρό σας είχαμε ενημερώσει με σχετική είδηση πως η Disney μετά την εξαγορά της 20th Century Fox, πρόκειται να κάνει reboot διάφορες ταινίες της FOX. Μερικές από αυτές είναι το Night at the Museum και το Home Alone. Αργότερα, μάθαμε πως στο reboot του Home Alone δε θα πρωταγωνιστήσει ο γνωστός ηθοποιός Macaulay Culkin.

Τώρα, σύμφωνα με διάφορες πηγές του WGTC, μέσο που είχε αποκαλύψει παλιότερα πως ο Han θα επιστρέψει στο Fast 9, έγινε γνωστό πως στο reboot του Home Alone θα παίξει τελικά και ο Macaulay Culkin, αλλά σε ένα «υποστηρικτικό» ρόλο. Αυτό σημαίνει πως δε θα είναι ο κύριως πρωταγωνιστής του φιλμ, αλλά θα έχει δεύτερο ρόλο.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι η υπόθεση της ταινίας θα θέλει τον ενήλικα πλέον Kevin να έχει δική του εταιρία ασφάλειας και κάπως θα υπάρχει μια «σύνδεση» με τον νέο πρωταγωνιστή Max που στο σπίτι του έχει εξοπλισμένο σύστημα ασφαλείας του McCallister.

Περισσότερες πληροφορίες δε γνωρίζουμε, ωστόσο όπως όλα δείχνουν μάλλον θα δούμε τον Kevin μεγάλο πια σε αυτό το “reboot”.

Πως σας φαίνεται η επιστροφή του «μεγάλου» πλέον Macaulay Culkin στο franchise σε υποστηρικτικό ρόλο; Πείτε μας στα σχόλια.