Συγκινητικό μήνυμα και φωτογραφία από τον James Gunn για το τέλος των γυρισμάτων του The Suicide Squad

Ήταν μια αρκετά δύσκολη περιόδος για το σκηνοθέτη
01 Μαρτίου 2020 13:38
 Συγκινητικό μήνυμα και φωτογραφία από τον James Gunn για το τέλος των γυρισμάτων του The Suicide Squad

Μετά από πολλούς μήνες, τα γυρίσματα για το The Suicide Squad ολοκληρώθηκαν επιτέλους με επιτυχία. Ο συγγραφέας και σκηνοθέτης της ταινίας, James Gunn, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram ανέβασε μια φωτογραφία με όλο το crew των γυρισμάτων. Ωστόσο, η λεζάντα που δημοσίευσε μαζί με την εικόνα μας μεταφέρει τις δύσκολες ώρες που βίωσε ο σκηνοθέτης κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε και εσείς παρακάτω, δύο εβδομάδες πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα της ταινίας έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του James Gunn, ενώ ο αγαπητός του σκύλος πέθανε δύο εβδομάδες πριν ολοκληρωθούν. Όπως μεταφέρει ο ίδιος, πέρασε πολύ δύσκολα κατά τη δημιουργία της ταινίας και βοηθήθηκε πολύ από όλο το crew εκείνο τον καιρό.

Το The Suicide Squad δεν αποτελεί ακριβώς reboot, καθώς στο ρόλο της Harley Quinn επιστρέφει η Margot Robbie, ενώ πλάι της θα πρωταγωνιστήσουν οι Joel Kinnaman ως Rick Flag, Jai Courtney ως Captain Boomerang και Viola Davis ως Amanda Waller. Παρ’ όλ’ αυτά, στο cast εντάσσονται και οι Idris Elba, John Cena, Nathan Fillion, David Dastmalchian, Peter Capaldi, Alice Braga, Sean Gunn, Michael Rooker και Taika Waititi.

Δείτε το post παρακάτω:

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I have my and Wesley’s chair backs from every movie we’ve done. Our great props department just took these ones off our chairs and gave them to me. ❤️ #TheSuicideSquad #VonSpears

A post shared by James Gunn (@jamesgunn) on Feb 29, 2020 at 7:14am PST

Το The Suicide Squad αναμένεται να προβληθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Αύγουστο του 2021.