Στο ‘Blood Quantum’ ζωντανοί-νεκροί κατακλύζουν την Αμερική (ΒΙΝΤΕΟ)

Μία μικρή πόλη Ινδιάνων όμως είναι το μόνο ασφαλές μέρος στον πλανήτη
29 Φεβρουαρίου 2020 19:38
Στο ‘Blood Quantum’ ζωντανοί-νεκροί κατακλύζουν την Αμερική (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο trailer για το horror θρίλερ Blood Quantum την σκηνοθεσία και το σενάριο του οποίου επιμελήθηκε ο Jeff Barnaby, με τους Michael Greyeyes (Fear The Walking Dead, True Detective), Elle-Máijá Tailfeathers (On the Farm) και τον Forrest Goodluck (The Miseducation of Cameron Post, The Revenant) να πρωταγωνιστούν εν προκειμένω.

Η υπόθεση λαμβάνει χώρα στο εγγύς μέλλον, όταν μία επιδημία ζόμπι εξαπλώνεται παντού και ορδές από ζωντανούς-νεκρούς περιφέρονται σε όλη την επικράτεια. Ένας απόμερος οικισμός Ινδιάνων, το Mi'gMaq, ωστόσο δεν πλήττεται από την παραπάνω νόσο γιατί όλως παραδόξως οι κάτοικοί του μοιάζει να είναι οι μόνοι που έχουν ανοσία στον φονικό ιό. Τώρα πια πρέπει να καταπολεμήσουν τα αιμοδιψή πλάσματα που κατακλύζουν το μέρος γύρω τους αλλά και να ελέγξουν τις ροές των λευκών που καταφτάνουν για να σωθούν. Ο ‘Traylor’,  ο σερίφης της περιοχής που προέρχεται από την παραπάνω φυλή καλείται να προστατέψει την έγκυο αγαπημένη του γιου του και να ηγηθεί μίας ομάδας επιζώντων που προσπαθούν να αναχαιτίσουν τα όντα που τους επιτίθενται.

Το cast συναπαρτίζουν ακόμη οι: Kiowa Gordon, Brandon Oakes, Olivia Scriven, Kawennáhere Devery Jacobs και ο Gary Farmer.

Το Blood Quantum αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 27 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer: