Στο ‘Bloodshot’ ο Vin Diesel μετατρέπεται σε μία μηχανή θανάτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Όσοι του πήραν μακριά ό,τι πολυτιμότερο είχε, τώρα θα το μετανιώσουν
28 Φεβρουαρίου 2020 20:25
Στο ‘Bloodshot’ ο Vin Diesel μετατρέπεται σε μία μηχανή θανάτου (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε καινούργιο teaser για το επερχόμενο θρίλερ δράσης Bloodshot της Sony Pictures το οποίο βασίζεται στον αντίστοιχο ήρωα της comic σειράς της Valiant Comics, με τον Dave Wilson να κάθεται στην καρέκλα της σκηνοθεσίας για πρώτη φορά, ενώ οι Eric Heisserer (Arrival) και Jeff Wadlow έχουν επεξεργαστεί το σενάριο, και ο Vin Diesel πρωταγωνιστεί.

Η υπόθεση εστιάζει στον πεζοναύτη ‘Raymond "Ray" Garrison’ (Diesel) ο οποίος δολοφονείται μαζί με την σύντροφό του, αλλά ύστερα από κάποιο χρονικό διάστημα τον επαναφέρει στη ζωή ένα γκρουπ ειδικών. Ο ‘Raymond’ με την χρήση της νανοτεχνολογίας έχει μετατραπεί σε ένα φονικό υπερόπλο, τον ‘Bloodshot’. Εκπαιδεύεται μαζί με άλλους τέτοιους πολεμιστές,  πασχίζοντας την ίδια στιγμή να ανακαλέσει στη μνήμη του τί σημειώθηκε την μοιραία μέρα που απεβίωσε. Όταν αρχίζει να θυμάται ξανά, ξεδιαλύνει στον νου του και η όψη του άνδρα που έκοψε το νήμα της ζωής και για την αγαπημένη του. Από το σημείο αυτό και έπειτα, αποφασίζει να πάρει εκδίκηση για όσα του στέρησαν.

Το cast συγκροτούν επιπλέον οι: Eiza Gonzalez, Guy Pearce, Sam Heughan, Talulah Riley, Toby Kebbell και o Alex Hernandez.

To Bloodshot θα αφιχθεί στις αμερικανικές αίθουσες στις 13 Μαρτίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό teaser: