Στο ‘Robert the Bruce’ ο Angus Macfadyen γίνεται ο ηγέτης της σκωτσέζικης επανάστασης (ΒΙΝΤΕΟ)

Το κινηματογραφικό αδερφάκι του ‘Braveheart’ φτάνει από τον Richard Gray
28 Φεβρουαρίου 2020 20:04
Στο ‘Robert the Bruce’ ο Angus Macfadyen γίνεται ο ηγέτης της σκωτσέζικης επανάστασης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφόρησε επίσημο trailer για το επερχόμενο ιστορικό δράμα Robert the Bruce του Richard Gray με τους Eric Belgau και Angus Macfadyen να υπογράφουν το σενάριο, ενώ ο δεύτερος πρωταγωνιστεί κιόλας ως ο ομώνυμος ήρωας της σκωτσέζικης επανάστασης.

To έργο εμπνέεται από τα αληθινά γεγονότα αφορούν την παραπάνω φυσιογνωμία η οποία αναγνωρίζεται στη Σκωτία ως εθνικός ήρωας. Ο πολέμαρχος αυτός κατά τον 14ο αιώνα ηγήθηκε της εξέγερσης έναντι της αγγλικής επικυριαρχίας, προωθώντας το κίνημα της Σκωτσέζικης Ανεξαρτησίας μαζί και με τον William Wallace. Ο πολεμιστής αυτός ήταν απόγονος αριστοκρατικής οικογένειας και Λόρδος του Carrick. Είχε αναδειχθεί σε σημαντικό πολιτικό παράγοντα της χώρας του, και πάντοτε συμμετείχε ενεργά σε κινήσεις που στόχευαν στην αναχαίτιση των δυνάμεων του βασιλιά Εδουάρδου Α’. Ο ‘Robert the Bruce’κατόρθωσε να συσπειρώσει γύρω του τους συμπατριώτες του, δημιουργώντας στρατό για τις διεκδικήσεις των εδαφών τους ενάντια στον επεκτατισμό και τον αυταρχισμό του Άγγλου μονάρχη και του διαδόχου του, του Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Παίζουν ακόμη οι: Gabriel Bateman, Talitha Eliana Bateman, Mhairi Calvey, Jared Harris, Anna Hutchison, Patrick Fugit, και ο Zach McGowan.

Το Robert the Bruce αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α. στις 24 Απριλίου του 2020. Παρακάτω έπεται και το σχετικό trailer:

 

Tags: